Szurkoljunk közösen a Budapest Five csapatának ma is, az EDC csoportkörében

Szurkoljunk közösen a Budapest Five csapatának ma is, az EDC csoportkörében

Kevesebb, mint 1 óra és kezdődik a meccs!

A 30 ezer dolláros összdíjazást kínáló European Development Championship első két évadjában a legjobb 8 közé tudott jutni a Budapest Five. Most viszont itt a harmadik szezon, három a magyar igazság is, szóval bízunk benne, hogy ezúttal nem áll meg a csapat a rájátszás első fordulójában.

Először persze a csoportból kell kijutni, ami sosem egyszerű. Erősek az ellenfelek és most is Bo1-gyel kezdenek a csapatok, ami mindig sokkal véletlenszerűbb, mint a jól megszokott Bo3. Nagyon azért nem kell megijedni, a Budapest Five sem lóg ki a csoportból és mindegyik ellenféllel találkoztak már.
Elsőként a török Sangal ellen lépnek szerverre torzsiék, akiket több alkalommal is sikerült már legyőzniük. Legutóbb pont az EDC előző szezonjában találkozott a két csapat, akkor is a csoportot nyitó meccset játszották és 16-14-re tudott nyerni a Budapest Five. A D csoport négy alakulatából kettő juthat majd tovább a rájátszásba, ehhez az a legkönnyebb út, ha ma délután a Sangalt elveri a BP5, majd a rákövetkező Bo3-as meccsen is győzedelmeskedni tudnak.

Van azonban B terv is. Ha ma 1 órától a törökök lesznek erősebbek, akkor sem esett még ki a BP5. Ezesetben holnap is játszania kell majd a csapatnak a második továbbjutást érő helyért. A Budapest Five vs Sangal mérkőzést délután 1 órától keressétek az Esport1 felületén és a BP5 Twitch csatornáján.

Az EDC 3. szezonjának már a rájátszásba jutott csapatai:

  • Endpoint
  • Anonymo
  • Sprout
  • 1WIN
  • SKADE
  • ENCE

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!