Hirdetés

LoL: Exkluzív loottal vár a 2021-es MSI

A teszt szervererre bekerültek azok a lootok, amelyek az idei MSI-ra készültek.

Hirdetés

2020-ban keresztülhúzta a Riot Games számításait a koronavírus, azonban 2021-ben semmi sem állhat a Mid-Season Invitational útjába. Május 6-án a világ legjobb League of Legends csapatai Izlandra utaznak, hogy két hét alatt eldöntsék, melyikőjük van a legjobb formában. Viego és Gwen nem lesz játszható, hiába váltanak a profik a 11.9-es frissítésre. Európát és az LEC-t a MAD Lions képviseli, vagyis a G2 Esports hiányában biztosan nem lesz címvédés. A rajongóknak a kliensen belüli MSI jutalmakból lehet csemegézni, az exkluzív lootok már elérhetőek a PBE-n.

MSI 2021 csapatikonok és emote-ok

A résztvevő szervezeteket virtuálisan buzdíthatjátok az ikonokkal és emótokkal. Mindegyik inkonért 250 RP-t kér a Riot Games, az emote-okat 350 RP-ért vásárolhatjátok meg a játékon belüli boltban.

MSI 2021 kapszulák

Három ajánlattal készül a Riot Games, amelyek mindegyike tartalmazza a különleges kapszulákat. Ezekről azt kell tudni, hogy 1,5x nagyobb eséllyel nyithattok belőlük Gemstone-t, valamint 4% eséllyel dobnak Break Out zsákot.

  • 750 RP: 1 MSI kapszula + 4 Prestige pont (2020)
  • 2,250 RP: 3 MSI kapszula + An exclusive emote + 12 Prestige pont (2020)
  • 7,500 RP: 10 MSI kapszula + 1 Break Out Bag + 40 Prestige pont (2020)

Break Out Bag

A legértékesebb lootnak a Break Out Bag számít, amelyet csak és kizárólag a 7500 RP-s bundle-ben, valamint kapszulanyitással szerezhettek meg. A zsákok három Break Out skintöredéket, két véletlenszerű skintöredéket tartalmaznak, valamint 20% eséllyel dobnak 500 narancsesszenciát. A Gemstone és Mythic hőskinézetek szorzója 1,5-szer nagyobb, mint a sima lootok esetében. Break Out skineknek a 2012 és 2020 között kiadott világbajnoki, Challenger és Conqueror kozmetikai tartalmak számítanak.

Szintén az MSI-hoz kapcsolódik a 2020-as világbajnok, a DAMWON GAMING egyedi hőskinézeteinek megérkezése. Mindegyik skin 1350 RP-be kerül, de az extra tartalmakért ennél többet kell kicsengetni. Az öt Legacy hőskinézet mellett a 11.9-es patch során kerül be a kliensbe a Conqueror Jax.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te megveszed majd a Conqeror Jax skint?

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés