520 oldalas kézikönyv a Gary Grigsby’s War in the East 2-hoz

Vigyázat! Csak profi játékosoknak! Több mint fél ezer oldalas a Gary Grigsby's War in the East 2 kézikönyve. 

Igen, jól olvastad, a Gary Grigsby's War in the East 2 oktatási segédanyaga pdf formátumban csakugyan több mint 500 oldalas. Elképesztő mennyiségű infomáció mennyiség volt már a 2010-es War in the East-ben is, de ez most még tovább bővült. Így aki esetleg nincs tisztában a Matrix Games kiadó termékeivel, illetve Gary Grígsby munkásságával, az most biztosan tüzetesen megismerheti.

De ne hagyjátok, hogy a hosszú kézikönyv elrettentsen titeket a játéktól! Sőt, ellenkezőleg se tegyetek, ne is rontsatok neki a játéknak a "majd lesz valami" hozzáállással! A játék ugyanis egy kemény, hexás, ocsmány, ugyanakkor nagyon okos és nagyon nehéz stratégiai játék és nem egy lebutított RTS. A Gary Grigsby's War in the East 2 sokat kér, de cserébe sokat is ad.

A stratégiai játék története 1941 június 22-én kezdődik, amikor is a Hitler által irányított Német Birodalom megtámadja Szovjetuniót. Számos kisebb csatát is kipróbálhatunk, azonban a fő kihívást a Nagy Keleti Háború jelenti, amely az egész második világháborút is eldöntötte. Itt lehetőséged nyílik arra, hogy megmutasd okosabb vagy a Oberkommando der Wehrmacht-nál. Képes vagy túljárni az ellenséged eszén és legyőzöd a Vörös Hadsereget? Vagy megbuksz mint hadvezér?

Téged elrettentett a tartalmas kézikönyv? Kipróbálnád magad hadvezérként?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!