Új játékos mutatkozik ma be a Budapest Five színeiben!

Új játékos mutatkozik ma be a Budapest Five színeiben!

Délben ismét pályára lép a csapat, ráadásul ezúttal Kamionnal a sorok között.

Sajnos a Sangal elleni Bo1-es nyitómeccs az EDC-n nem sikerült jól. Train volt az ütközet pályája, a jelenlegi versenypályák leginkább CT orientált pályája, ahol bár szokás szerint a BP5 erős volt a támadó térfélen is, a törökök ha csak egy leheletnyivel is, de még erősebbek. 12-8-ra is vezettek torzsiék, onnan viszont zsinórban 7 körrel meccsponthoz ért a Sangal, 16-13-ra pedig be is tudták fejezni a mérkőzést.

Az persze még nem jelenti azt, hogy fleavék kiestek volna a versenyből. A csoport második helyét még elcsípheti a Budapest Five, ehhez azonban ma két győzelemre van szükségük. Kezdésnek a TPT csapatát kell elverniük, immáron Bo3-ban, utána pedig a Sangal elleni visszavágón kell győzelmet aratniuk. Mindkét mérkőzés sok izgalmat tartogat, ráadásul nem is azt a Budapest Five-ot látjuk majd, amit az elmúlt hetekben.

A csapat úgy döntött, hogy egyelőre próbaként, de esélyt ad Jurus "Kamion" Zsoltnak. A lengyelek ellen ő lép majd szerverre a csapat színeiben, méghozzá a február végén visszatért bodito helyén. Kíváncsian várjuk, hogy mire lesz majd képes Kamion éles helyzetben, ahogy azt is, hogy mik a csapat tervei vele hosszútávon.

Nem aprózta el a BP5, Kamion próbaideje mellett egy másik bejelentés is érkezett. A spanyol edző, Antonio "Cr0n0s" Soriano szinte napra pontosan egy hónapja érkezett a csapathoz, azzal a céllal, hogy az ESEA Advanced rájátszásában segítse a srácokat. Bár a Premier liga nem jött össze, az új edző munkájával mindenki elégedett volt, az EDC-n pedig immár még szorosabban is együtt tud majd dolgozni a csapattal, ahogy a csapat későbbi versenyein is.

A Budapest Five jelenlegi felállása:

  • Fercsák "coolio" András
  • Szedlár "kory" Kornél
  • Torzsás "torzsi" Ádám
  • Fodor "fleav" Levente
  • Boda "bodito" Patrik
  • Jurus "Kamion" Zsolt (próbaidőn)
  • Antonio "Cr0n0s" Soriano (edző)

A Budapest Five TPT elleni küzdelme ma 12 órától kezdődik, amit persze élőben követhettek az esport1tv-n, ahogy az esetleges Sangal elleni visszavágót is.

 Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!