Gaming:

Gaming: "Ha szereted a játékot, vedd meg teljes áron"

Erős kijelentést tett a Days Gone írója, egyben kreatív igazgatója.

John Garvin, a Days Gone írója és kreatív igazgatója interjút adott, amelyben elárulta, hogy mit is gondol a gamerek elvárásairól, valamint vásárlási szokásairól. Természetesen ez csak egyetlen vélemény a sok közül, de mégis egy olyan személytől származik, aki egy sikeres projektet letett már az asztalra.

Garvin erős kijelentéseivel felkorbácsolta a gaming világ tengerét, ezek közül olvashattok párat.

"Ha szeretsz egy játékot, akkor vedd meg teljes áron. Rengetegszer hallom a gamereket, hogy majd akkor veszik meg, ha akciós lesz és/vagy bekerül a PS Plus kínálatába."

"Ne panaszkodj, ha egy játék nem kap folytatást. Ennek hátterében az állhat, hogy a megjelenéskor nem kapott elég támogatást. Tudjátok, a God of Wart milliók vásárolták meg az induláskor, a Days Gone-t nem. Bár a pontos számokat nem tudom, mert csak egy fejlesztő vagyok, nem a Sony egyik belsős munkatársa."

Amikor a Dark Mirrort készítettük, rendesen kicsesztek velünk a kalózok. Volt olyan torrent oldal, ahonnan 200 000 példányban töltötték le a játékot. Ezek az illegális letöltések kivettek a zsebünkből egy csomó pénzt."

"Amikor úgy döntesz, hogy teljes áron megvásárolod a játékot, akkor közvetlenül a fejlesztőcsapatot támogatod."

A kreatív igazgató álláspontja elég világos, érdemes lesz megfigyelni, hogy a május 18-án debütáló Days Gone PC-s változat milyen eladásokat produkál.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megveszed majd PC-re a Days Gone-t?