Jó ideig az OG-nál marad még a régi csapat magja

Jó ideig az OG-nál marad még a régi csapat magja

Nektek tetszik az OG jelenlegi csapata?

Bár hosszútávú következtetések még korai lenne levonni, hiszen flameZ csak nemrég érkezett a csapathoz, az biztos, hogy az új OG remek rajtot vett. A tavaszi BLAST szezon döntőibe ugyan nem jutottak be, de a Showdown alatt igazán remek játékot mutattak.

Örülhetnek az OG fanok, sokáig egyben lesz még ez a csapat, legalábbis ha minden jól alakul. FlameZ és niko, az ötös két legújabb tagja csak nemrég kapott szerződést a csapattól, a régi OG magja pedig tegnap fűzte még szorosabbra együttműködését a kétszeres DotA2 TI bajnok szervezettel. Aleksib, mantuu és valde már az OG 2019-es megalakulása óta az ötöst erősítik és fogják is még, minimum 2022 végéig.

A "Big Three", ahogy az OG hivatkozik rájuk, új szerződést írt alá, ami a 2022-es esztendő végéig garantálja helyüket a csapatnál. Meglehetősen ütősnek tűnik ez a felállás, akiktől sok szép győzelmet és bajnoki címet várnak a szurkolók.

Az OG teljes felállása:

  • Aleksi "Aleksib" Virolainen
  • Valdemar "valde" Vangså
  • Mateusz "mantuu" Wilczewski
  • Nikolaj "niko" Kristensen
  • Shahar "flameZ" Shushan
  • Casper "ruggah" Due (edző)

Az OG következő versenye a FLASHPOINT 3. szezonja, az első 2021-es EU RMR verseny lesz májusban. Rengeteg idejük van felkészülni, ez a verseny pedig minden csapat számára különösen fontos lesz, hiszen az őszi Major a tét.

Ezt olvastad már?

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!