Gaming: Már nem

Gaming: Már nem "Papa Jeff" az Overwatch game directora

A Blizzard egyik meghatározó alakja hagyta el a vállalatot.

2002-ben csatlakozott a Blizzard Entertainment csapatához Jeff Kaplan, aki a World of Warcraft dizájnereként és az Overwatch játékigazgatójaként vonulhat be a gamer történelembe. A most 48 éves amerikai szakember 19 év után hagyja el a csapatot, akikkel együtt számtalan közös projekten dolgozhatott az elmúlt közel két évtizedben. 

"Papa Jeff" az Overwatch első embereként folyamatosan kereszttűzbe volt az elmúlt években, sőt emellett betöltötte a Blizzard alelnöki posztját, ami szintén rengeteg felelősségel járt. 

"Mindenkinek hálás vagyok a Blizzardnál, aki támogatta a játékainkat, a csapatomat és a játékosközösséget. Külön szeretnék köszönetet mondani azoknak a csodálatos fejlesztőknek, akikkel megoszthattam a kreatív utazásaimat." - ezekkel a szavakkal búcsúzott Kaplan.

Az Overwatch projekt természetesen nem állhat meg a game director távozásával, Kaplan helyét Aaron Keller tölti be a jövőben, aki jelenleg assistant game directorként munkálkodik a népszerű játékon.

"Jeff egy remek vezér, mentor és barát volt. Ő is tudja, hogy mennyire hiányzik majd nekünk... Izgatottan várom, hogy miként teljesítek majd a game director szerepében." - írta Keller Kaplan kilépése kapcsán.

Az Overwatch 2 fejlesztése a megfelelő ritmusban halad, hamarosan még több részletet oszt meg a Blizzard a sokak által várt folytatásról. 

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted már az Overwatchot?