A People Can Fly felvásárolta a Phosphor Studios csapatát

A People Can Fly felvásárolta a Phosphor Studios csapatát

A People Can Fly felvásárolta és új nevet is kapott az Outriders fejlesztőcsapata.

A People Can Fly mögött álló PCF Group bejelentette, hogy felvásárolták a Phosphor Games csapatát. Sőt a csapat a jövőben People Can Fly Chicago néven fogja folytatni a munkásságát, méghozzá a PCG Group harmadik amerikai részlegeként. A stúdiót egyébként 2009-ben alapították, és olyan játékokkal lettünk általa gazdagabb mint a Heroes Reborn: Gemin, a Brookhaven Experiment és a Nether. 

"Ez egy új fejezet a csapatunk életében. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhatunk a People Can Fly-hoz egy új AAA-kategóriás stúdiót létrehozva. A célunk, hogy tovább erősítsük a People Can Fly jelenlétét az Egyesült Államokban, illetve hogy hozzájáruljunk egy globális márka felépítéséhez."- nyilatkozta Justin Corcoran, a Phosphor Studios ügyvezetője.

A People Can Fly jelenleg két projekten is munkálkodik, a Square Enix és a Take-Two Interactive részére is készítenek egy-egy új játékot. Egyelőre azonban konkrétumokkal még nem szolgálhatunk az ismeretek kapcsán, és persze azt sem tudjuk, mi lesz az első játék, amivel az új részleg előrukkol.

Mit gondoltok nagyobb sikerre tehet így szert a People Can Fly? Jó döntést hozott a stúdió?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!