LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.8-as frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.8-as frissítésnek

A jelenlegi LoL patchben érkezettQ dzsungeles erősítések több hőst felemeltek a legjobbak közé.

A 11.8-as League of Legends patchben a Riot Games úgy döntött, hogy kiemel a tömegből öt olyan hőst, akik eddig nem sok vizet zavartak a dzsungelben. Zed, Darius, Mordekaiser, Morgana és Diana kifejezetten olyan erősítéseket kapott, amelyek a szörnyek ellen növelte meg a karakterek sebzését. Ezek a változtatások összességében pozitív változásokat okoztak, ugyanis Solo/Duo Queue-ban a fenti ötösből két karakter meg tudta vetni a lábát. Az alábbi listában azokat a hősöket találjátok meg, amelyek győzelmi arányai a legnagyobb javuláson mentek át a jelenlegi frissítésben érkezett buffoknak köszönhetően.

Vladimir

Nagyon elmérte a buffokat Vladimir esetében a Riot Games. A hős legfontosabb képességének (Transfusion - Q) töltési idejét lecsökkentették, így a késői szakaszban még gyakrabban szívhatja ki az ellenségekből a bioszulfátot. Nem véletlen döntött úgy a Riot, hogy a jövő héten érkező patchben visszaállítják, bár nem teljes mértékben a 11.7-es állapotokat.

Diana

Abszolút a legnagyobb nyertesnek számít Diana, akinek a népszerűsége közel négyszeresére nőtt csak amiatt, mert kapott a passzívjra egy jó adag buffot. A dzsungelben nem sok jobb karakter van nála most a Solo/Duóban. Ennek köszönhetően a 11.9-es patchben ő is kap nerfeket Vladhoz hasonlóan. 

Morgana

Ismét egy olyan hős, akit a dzsungelben szeretett volna látni a Riot Games. A buffok bejöttek, Morgana megérkezett a szörnyek közé. A W-t le is kell nerfelni a 11.9-es frissítésben, mert túl erős lett.

Zac

Az egyik legtankosabb hős erősödött, de a népszerűsége még mindig elmarad a meta karakterekétől. Aki most szeretne tankosságot csempészni a dzsungelbe, még mindig jobb választásnak számít Hecarim és Udyr.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Darius használható most a dzsungelben?