Debütálnak a modern harckocsik a WoT konzol verziójában

Debütálnak a modern harckocsik a WoT konzol verziójában

A World of Tanks konzol verziójának legnagyobb frissítésében olyan modern tankok kerülnek be, mint az M1A1 Abrams és a T-72A.

Április 27-én egy grandiózus frissítés érkezik a World of Tanks konzol verziójának életébe, ami PlayStation 4 és 5, valamint Xbox One, Xbox Series S és X verziókon is megjelenik. Az újítások immáron nemcsak a II. világháborús tankokra koncentrálódnak, hiszen megjelennek olyan modern harckocsik, mint az amerikai M1A2 Abrams és a szovjet T-72BM.

A frissítés tartalmazni fog egy új, egyedi játékmódot, ahol akár egy kampányszerű történetbe, de akár játékos a játékos elleni küzdelmekbe is bekapcsolódhatunk, továbbá egyedi fogyócikkeket és járműveket, illetve egy teljesen újszerű MM rendszert, ami lehetővé teszi, hogy olyan csatákban is részt vehessenek a játékosok, amiben nincsenek tüzérek. Végül, de nem utolsó sorban hatalmas, új mapok is érkeznek a játékba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.