Szurkolj velünk ma este a Budapest Five csapatának! - Közel 23 ezer euró a tét

Szurkolj velünk ma este a Budapest Five csapatának! - Közel 23 ezer euró a tét

A csapat első ellenfele az eSuba Youngsters.

Tavaly az év végén sok kisebb, de komoly pénzdíjazást és persze fejlődési, bizonyítási lehetőséget kínáló versenye volt a Budapest Five-nak, idén viszont még nem hallottunk a Vulkan Fight Series, a Shadow League és társai felől. Szerencsére itt a Y-Games PRO Series 2021, ami kitölti az üresen tátongó űrt.

Mivel szlovák versenyről beszélünk, a legtöbb csapatban szlovák játékosokat találunk, de az idei felhozatalban már sok más ország játékosai is képviseltetik magukat. Van a mezőnyben ukrán, lengyel, cseh,  német és a BP5 személyében magyar csapat is. Meghívással kerültek be torzsiék a Y-Games PRO Series résztvevői közé, ahol 11 ellenféllel szemben, a 22,750 eurós összdíjazásért küzdhetnek.

A verseny heti lebontásban, egészen szeptember végig megy majd, az alapszakaszban Bo2-es meccsekkel. A 12 résztvevő csapat mindegyike minimum 1000 euróval gazdagodik, de az igazán komoly díjazásokat a legjobb 4 csapat között osztják majd szét. Rég láttunk már ilyet, mindenképpen izgatottan várjuk a mérkőzéseket és persze azt is, hogy mire lesz képes a mezőnyben a hazai ötös.

a versenyen résztvevő csapatok

Az Esport1 stábjával minden Budapest Five meccset élőben követhettek majd, kezdve a maitól. Este 9 órakor már az eSuba Youngsters ellen lép szerverre a BP5, ezúttal is Jurus "Kamion" Zsolttal kiegészülve.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!