LoL: Kifigurázta a "hot tub" streamereket az ex-profi, repült a ban

Természetesen indokolást nem csatolt a Twitch a kitiltás mellé.

Toby "Udysof" Home az óceániai League of Legends ligában közel három éven keresztül játszott profiként, majd 2020 novemberében döntött úgy, hogy felhagy a kompetitív mérkőzésekkel. Karrierje során felért a régió csúcsára, sőt 2018-ban megjárta a világbajnokságot is. Mostanában főleg Twitch streamjeivel hívja fel magára a figyelmet, na meg azzal, hogy kitiltották a legnagyobb streaming platformról, mert kifigurázta a "hot tub" tartalomgyártókat.

A Twitch nem indokolta meg, hogy mi állhat a kitiltás mögött, de vannak erős tippek. Udysof a bizonyos "hot tub" paródia közben nem bikinit, hanem valódi melltartót vett fel, ami a Twitch szabályzata szerint nem megengedett. Mivel korábban nem volt büntetése, ezért csak egyetlen napra kell hanyagolnia a közvetítéseket az ex-profinak. 

A "hot tub" jelenség egyértelműen új irányba vitte el a Twitchet. A négy fal között medencében pózoló streamerek óriási népszerűségnek örvendenek. A legnézettebbeket 15 000 - 20 000 felhasználó követi folyamatosan, akik meghálálják a bizalmat. A leghűségesebb feliratkozóik nevét hatalmas gumibanánokra, sőt akár a testükre is felvésik. A subok és támogatások záporoznak, így mind a néző megkapja, amit szeretne, mind a streamernek lesz pénze arra, hogy még látványosabb úszódresszekben hódítsa meg a szobában felállítható forró vízzel teli medencéjét. 

Udysoffal legközelebb a 2021-es MSI-on találkozhattok, ugyanis ő lesz a Pentanet.GG Esports csapatának edzője, aki a színpadon sétálhat a játékosai mögött, miközben a legjobb tippeket adja nekik a meccset felvezető szakaszban.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik streamert nézted már valaha az alábbiak közül?