Sorban buknak le a brazil VAC banos profik a régió első RMR versenyén

Sorban buknak le a brazil VAC banos profik a régió első RMR versenyén

Pár napon belül már a harmadik brazil csapatot zárták ki.

A dél-amerikai CS sosem volt az e-sport világ közepe. Persze FalleNéket senkinek sem kell bemutatni, ahogy mostanában a FURIA is büszkén képviseli Brazíliát a legnagyobb CS:GO nemzetek között. Most azonban három másik brazil ötös került a célkeresztek középpontjába.

Javában megy a dél-amerikai régió első 2021-es RMR versenye, a CBCS Elit League első szezonja. 16 csapat vágott neki az RMR pontok gyűjtögetésének, de pár nappal a verseny kezdete után már csak 13 alakulat van játékban. Három brazil csapatot is kizártak kvázi csalás miatt.

Nem az Elit League meccsein csaltak játékosok a játékosok, "csak" azzal buktak most le, hogy mindegyiküknek van korábbi VAC banos profilja, amiről eddig nem lehetett tudni. Elsőként a Bears eSports játékosa, Mateus "cidZzZ" Piber Fão bukott le, őt követte a DETONA csapatát erősítő Kaue "kauez" Kaschuk, aki skin changer miatt kapott bant régebben, végül pedig ott van a Keyd Stars 16 éves játékosa. Kayke "kye" Bertolucci ugyancsak régebbi banos profiljával bukott le, amiről még a csapata sem tudott, legalábbis állításuk szerint. 
Mindhárom csapat feladta a küzdelmet, így ők már biztosan kiestek az első dél-amerikai RMR versenyből. A következő kettőn persze indulhatnak majd, lecserélve a három VAC banos játékost, de innentől kezdve nagyon nehéz lesz behozni a hátrányukat. 

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!