Magyar közvetítéssel és a Budapest Five szereplésével jön a BLAST Rising!

Magyar közvetítéssel és a Budapest Five szereplésével jön a BLAST Rising!

30 ezer dolláros versenyre kapott meghívást a csapat.

Aki nem egy kő alatt élt tavaly nyáron, az biztos emlékszik még, hogy a BLAST Premier, együttműködve a fantasyexpoval, életre hívta a feltörekvő csapatok BLAST versenyét, a Risingot. Akkor a Salamander képviselte hazánkat a mezőnyben, most pedig a Budapest Five fogja!

Jövőhét hétfőn rajtol el az idei BLAST Rising, megnövelt létszámmal, 30 ezer dolláros összdíjazással és persze a lehetőséggel, hogy kitűnjenek a tömegből a feltörekvő profi CS:GO csapatok. Hiszen bár mindenki szeretne 4 Majort nyerni, mint az Astralis, odáig hosszú az út, sokat kell bizonyítania annak a csapatnak, aki el akar jutni odáig. Erre nyújt tökéletes alkalmat a BLAST Rising, ahová meghívást kaptak torzsiék is.

A Budapest Five az "E" csoportban kapott helyett, ahol a SINNERS, az Apeks és a Na'Vi Junior lesz az ellenfelük. Mi tagadás, láttunk már ennél gyengébb csoportokat is különböző versenyeken, de ezen a szinten, a BLAST Risingon már nincs olyan, hogy könnyű vagy nehéz ellenfél.
A csoportkörben az első két hely valamelyike kell legyen a cél, de akkor sincs nagy gond, ha egy csapat a harmadik helyet csípi meg a csoportján belül. A top 2 azonnal a rájátszásba kerül, a 3. helyezett ötösök pedig a Play-Inbe, ahol kapnak egy második esélyt a rájátszásba való bejutásért.

Mivel fleavék az "E" csoportban vannak, ők még nem jövőhéten kezdik meg szereplésüket, csak május harmadik hetében. Azt viszont már most beírhatjátok a naptárotokba, hogy az Esport1 élőben követi majd a BP5 meccseket a BLAST Rising alatt is, tartsatok velünk ezeken a mérkőzéseken is és szurkoljuk ki együtt a győzelmeket a csapatnak!

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!