A Mortal Kombatot jegyző NetherRealm Studios Marvel bunyós játékon dolgozik?

A Mortal Kombatot jegyző NetherRealm Studios Marvel bunyós játékon dolgozik?

Batman és Superman helyett ezúttal akár Pókember és Amerika Kapitány is egymásnak eshet, és alighanem ezt is imádnánk.

A Mortal Kombat is jegyző NetherRealm Studiost egy ideje már a legjobb virtuális bunyós játékfejlesztők között tartják számon, és nem csak a halandók viadalát terelték jó irányba, de a DC univerzum harcosait is összeboronálták már több ízben is, tették mindezt igényes és élvezhető formában. Jelen állás szerint a sorminta alapján az Injustice 3 lenne a következő alkotásuk, de egy ideje erről semmit sem tudni, ráadásul egy új pletyka is napvilágot látott, miszerint egy Marvel verekedős játékon ügyködnek.

Daniel Richtman iparági bennfentes szerint (és amint arról a Stealth Optional is beszámolt) a NetherRealm Studios jelenleg egy Marvel bunyós címen dolgozik, méghozzá az új generációs konzolokra. Bár kevés részletet sikerült feltárni, a hírek szerint a játék fejlesztése már folyamatban van.

Érdekes, hogy míg a nagyvásznat sikerült meghódítania a Marvelnek, addig a távoli és közelmúltban a népszerű képregényeken alapuló szuperhős-játékok felemás megítélésnek örvendenek. Elég csak belegondolni mi lett a sorsa a Marvel's Avengersnek, miközben a Batman Arkham széria, valamint a Marvel's Spider-man remek alkotások. Nem csak a rajongóknak nyerték el a tetszéseit, de a pénzügyileg is sikeressé váltak, de tény, sok példa van a bukásra is.

Nem ez lenne az első ilyen ötlet, melyet tető alá hoznak, hiszen korábban a Marvel vs Capcom széria egy nagyobb rajongótábort gyűjtött maga köré, azonban a harmadik része majdnem lerombolta az addig felépített sikereket. Miután a Injustice kép epizódjával bebizonyították, hogy a DC karaktereket képesek úgy összeereszteni, hogy elképesztően élvezzék azt a rajongók, ezért nem légbőlkapott ötlet az sem, hogy ugyanezt megpróbálják véghez vinni a Marvel univerzummal.

Természetesen minden ilyen szivárogtatást érdemes fenntartásokkal kezelni, amíg a Marvel vagy a NetherRealm meg nem erősíti, bár azt azért nem árt tudni, hogy a stúdió kreatív igazgatója, Ed Boon korábban tudatta a követőivel, miszerint nagy vágy egy Marvel-játék elkészítése.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!