Gaming. Trónfosztás a Steamen, ez most a leggyűlöltebb játék

A világ egyik legjobb és legnépszerűbb grand stratégiájához elkészült egy DLC, aminek finoman szólva nem örülnek a játékosok.

Nincs könnyű helyzetben a Paradox Interactive, ugyanis az Europa Universalis IV legújabb letölthető tartalma általános felháborodást keltett a közösségben. A Leviathannal érkezett frissítések és változtatások egy teljesen más játékstílust helyeznek előtérbe, ami nem összeegyeztethető az EUIV eddigi felfogásával. A centralizációért csak nagyon kevesen rajonganak, ennek köszönhető, hogy a DLC értékeléseinek mindössze 10%-a pozitív, ami jelenleg a legrosszabb mutató az egész Steamen.

Az eddigi negatív rekorder a FlatOut 3 volt, de ezt is sikerült alulmúlnia a Paradoxnak. A nem túl dicsőséges mezőnyben olyan nevek szerepelnek még, mint a Spacebase DF-9, a RollerCoaster Tycoon World és a Godus. Utóbbival kapcsolatban óriási volt a lelkesedés, mivel Peter Molyneux nevével adták el a projektet, azonban a fejlesztői csapat felbomlása miatt örökre korai hozzáférésben maradt az ambíciózus istenszimulátor. 

A tartalom csak egyetlen dolog, amit a játékosok élesen kritizálnak. A Leviathan miatt frissült az alapjáték, ami rengeteg új, egyben idegesítő bug megjelenését hozta magával. A hibák listája több tucat oldalas, a fejlesztőknek óriási erőket kell megmozgatnia, hogy eloltsák a tüzet minél hamarabb.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!