Fel kell kötni a gatyát magyar szinten is - Half Titans Esports interjú

Fel kell kötni a gatyát magyar szinten is - Half Titans Esports interjú

A formálódó magyar Wild Rift közösségben egyre több csapat jön létre, akik a játék e-sportjának képviselői lehetnek!

Több hónap is eltelt már a League of Legends: Wild Rift magyar megjelenése óta, ez idő alatt pedig szépen lassan kialakult több olyan csapat, klán is, akik több, mint hobbijátékként tekintenek rá, már most a jövőbeni versenyekre gyakorolnak. A LoLmobile interjúja nyomán korábban bemutattuk a Mortal Warriors csapatát, most pedig íme a Half Titans Esport, akik a Swipe Gaming versenyét március végén megnyerték. Az interjú a LoLmobile.hu-n jelent meg április 2-án.

Kérlek mutatkozz be(ID), mondj pár szót magadról!

Sziasztok, Joszt Nátán vagyok a Half Titans Esport League of Legends: Wild Rift részlegének a vezetője (ht HonorMyMinion#ADC). 10 éve játszom a League of Legends játékkal, mindig a kedvenc játékom volt, és tűkön üllve vártam, hogy végre megérkezzen telefonra, amint kijött a játék egyből neki estünk a barátokkal párommal és még sok más emberrel.

Meséld el, honnan jött a klán név, mikor és hogyan alakultatok meg, van e storyja a klánnak/logótoknak?

A klán már vagy 4 éve létezik, a történethez hozzá tartozik az, hogy én még anno Mobile Legends-en találkoztam először a klánnal. Ekkor még mint egy sima tag, de a vezetőjével szoros baráti kapcsolatot kiépítve, azóta is beszélünk és jóban vagyunk egymással. Vele írtunk egy szerződést arról, hogy én vezethetném a half Titans-t a Wild Rift nevű játékban. Ez egy közös gondolat volt, de eddig nagyon jól működik.

Jelenleg hányan vagytok a klánban?

10-en vagyunk, de nem leszünk többen. Nem akarunk több embert, mert tapasztalataink szerint nem jövedelmező hosszú távon, ha nagyon sok emberből áll egy csapat. 2 csapatunk van a 10 emberrel, a Half Titans, és a Half Titans Junior, a Junior néhány napja létezik.

  • hT HonorMinion#9593 - Ő a csapat supportja, jelenlegi rank, Diamond 3
  • hT HonorMyMinion#ADC - Én vagyok a csapat ADC-je jelenlegi rank, Diamond 2
  • hT marek#BOSS - Ő a csapat toposa, illetve jungelese, Diamond 2
  • hT TuBi#JNGL - Ő csapat jungelese, illetve toposa is, Diamond 4
  • hT Learf#MD55 - Ő pedig a csapatunk midese, Diamond 4

Half Titans Junior

  • EXS DemonBoii#GLHF - Emerald 2 jungler
  • DjSao#4433 - Platina 1 ADC
  • Kasas#3295 - Platina 1 Support
  • hT HitMePls#No1 - Platina 1 toplane
  • AladdiN#2000 - Diamond 4 midlane

Diamond szintet képviselünk, de igyekszünk fejlődni, a Junior csapata is egy erős Emerald szintet képvisel.

Fentebb említetted, hogy nem tervezitek a további bővülést, ha mégis lesz felvétel mik az elvárások?

Ide kihalásos alapon lehet bejutni, nem tervezzük hogy 10-nél többen legyünk, de ha ez még is megtörténne, akkor a Half Titansba Diamond a minimum és minden lanen minimum 2 main. A Half Titans Juniorba pedig minimum Platinum 1.

Részt vettetek a Swipe Gaming által szervezett versenyen amit meg is nyertetek. Meséld el tapasztalataidat!

Pontosan 4 napja nyertük meg ezt a 16 csapatos magyar bajnokságot, amiben 20.000ft értékben skineket kaptunk.

Láttam pár live meccseteket a versenyen. Látni lehetett, hogy egyben van a csapat. Hogyan sikerült így összekovácsolódni?

Hát mi már úgy mond majdnem, hogy a kezdetek óta együtt játszunk. Már néha szavak nélkül tudjuk, hogy mikor mit akar a másik, sok taktikát agyaltunk már ki, meccsek közben nincs helye más felé beszélgetésnek, csak arról az adott meccsről. Mindig tudjuk ki merre mozog, wardolás az alapja. Nem engedem meg nekik azt sem, hogy csak 99%-ot hozzanak. Talán mondhatni a szigor és a vezetés. De persze gyakorlunk is, bár kevesebbet, mint kellene.

Egyébként mik a tapasztalatok magyar szinten? Fel kell húzni a gatyamadzagot?

Úgy gondolom hogy egyre inkább igen, ezzel a győzelemmel nem lehetünk megelégedve.... Új csapatok alakulnak és már van challanger csapat is magyar szinten. Nem szabad elkényelmesedni, mert hamar leszorítanak minket a következő versenyen. De a csapatunk nem fogadja el a 2. helyet. Szóval igen, fel kell kötnünk a gatyát.

Tervezitek-e, hogy nemzetközi szinten is megmérettetitek magatokat?

Igen, nem fejeztük be, minden versenyen részt fogunk venni, és nagyon törekedni fogunk a legjobb eredményekre.

Mikor és hogyan szoktatok gyakorolni?

Minden nap minimum 3 meccset szoktunk menni együtt, bár manapság ,,szabadságon'' van a csapat mert sok minden dolog van, ami mindenki számára egyénileg nagyon fontos. :D

Mik a jelenlegi/jövőbeni céljaitok?

A célunk jelenleg nem nyúlik nagyra. Elérni mindenkinek a dimond 1-et, de mindenképpen szeretnénk mi lenni a legjobbak Magyarországon (de ez csak egy cél) és szeretnénk Esport szintre vinni a Half Titans-t, főleg hogy nem csak Wild Riftre terjed ki a Half Titans keze, egyre jobban bővítjük más játékokkal is a palettát.

Szeretnél-e üzenni a közösségnek/másik klánnak valamit?

Yasuo adc-Nami support tuti siker, XD. Viccelek, én csak annyit mondanék, hogy soha ne adják fel, gyakorlás gyakorlás gyakorlás, másképp nem megy, és a rang csak egy dolog ne higgyék hogy ettől ők kevesebbek. <3

Klán mottója?

Fésztuvind xD

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Csatlakozzatok a magyar League of Legends: Wild Rift közösséghez!

Kövess Minket!