A Heroic két koronavírusos játékossal is simán bejutott a rájátszásba

A Heroic két koronavírusos játékossal is simán bejutott a rájátszásba

Sajnos cadiaNnek és TeSeSnek is pozitív lett a koronavírus tesztje.

Nehéz helyzetben van a Heroic, de a szurkolóik remélik, hogy nem rosszabbodik a helyzet. Két játékosuk is megfertőződött koronavírussal, komoly tünetei szerencsére egyiküknek sincs és még így is simán verték tegnap a BIG-et, ezzel a győzelemmel pedig már be is jutottak a rájátszásba.

Pedig remekül indult a verseny a csapat számára. A paiN csapatát könnyedén, 16-6-ra verték, ráadásul edzőjük, HUNDEN is visszatérhetett a csapathoz. A dán edző a coach bug használata miatt kapott 8 hónapnyi eltiltást, ennek most vége és immáron újra a csapatával lehet a szervereken.

Tegnap délután azonban cadiaNről és TeSeSről is kiderült, hogy elkapták a koronavírust. A csapat beszámolója szerint TeSes nem tapasztalt eddig tüneteket, cadiaN pedig csak nagyon enyhéket. Reméljük ez így is marad, hiszen bár a BIG-et tegnap könnyedén verték, következő meccsük az Astralis ellen lesz, ami már jóval nagyobb falatnak tűnik.

Egyre közelebb a rájátszás, két hely kiadó már csupán, miután tegnap négy csapat, a Spirit, a paiN, a mouz és az ExtraSalt is búcsúzott a versenytől. Ma a megszokott időben, délután 1 órakor folytatódik a DreamHack Masters Spring magyar nyelvű közvetítése, ráadásul három izgalmasnak ígérkező és nagyon fontos meccsel. Akik ma veszítenek, azok nem jutnak tovább a play-offba.

DreamHack Masters Spring mai menetrendje:

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!