Hirdetés

Így reagáltak a profik a Train-Ancient cserére

Szerintetek jó döntés volt ez a Valve részéről?

Hirdetés

Nagyot ütött hajnalban a CS:GO legújabb frissítése, csak éppen nem pozitív értelemben. Keveseknek tetszenek az új skinek, az új pályák is semmitmondóknak tűnnek, a versenypályák cseréje pedig kifejezetten negatív visszhangokat gerjesztett a közösségben.

Nem hagyták persze szó nélkül a profik sem. Közöttük már jobban megoszlanak a vélemények, de összességében talán így is többen sírnak Train elvesztése miatt. Sokak csak egy rossz viccnek tartották az új frissítést, április eleji tréfa május elején, de sajnos nem így van, Traint valóban lecserélte a Valve.

Van azonban, aki kifejezetten örült Train halálának. Ilyen például a Liquid, ELiGE vezetésével. Ők eddig is kifejezetten szerették azonnal bannolni Traint, így nem is csoda, hogy nem fog hiányozni nekik. A gond nem is igazán az, hogy Traint szerette-e az ember vagy sem, a gond az, hogy továbbra is rendkívül össze-vissza, átgondolatlanul lépi meg ezeket a cseréket a Valve.

Ha lenne egy biztosan kidolgozott road map, egy éves tervezet előre, ami alapján lehetne tudni, hogy ekkor és ekkor lenne pályacsere lesz, máris jobb lenne a közhangulat. Az sem ártana persze, ha a Valve kommunikálna a profikkal, ha figyelnének a közösségi visszajelzésekre. Ha megkérdezték volna, valószínűleg most sem Traintől kellett volna búcsúznunk, hanem Mirage-tól vagy Overpasstól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted jó döntés volt Train lecserélése?

  • 16 %
  • 50 %
  • 34 %
Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés