Call of Duty: Mobile - Ajándék jár minden játékosnak

Ajándékkal kedveskedik az Activision minden Call of Duty: Mobile játékosnak.

Büszkén jelentette be az Activision, hogy a Call of Duty: Mobile letöltések száma átlépte az 500 milliót. Ebben benne az összes rendszer, amire letölthető a játék, valamint az összes ország, összes készüléke, amelyre feltelepítették a világ egyik legnépszerűbb mobiljátékát. A CoD: Mobile népszerűsége töretlen, folyamatosan frissülő tartalmakkal kedvez a játékosoknak a fejlesztőcsapat, akik most egy ajándékkal készültek minden felhasználónak.

A közösségtől kapott támogatásért felajánlanak minden játékosnak egy ajándék Radio Current Crate-et, amelyet e-mailben küldtek ki az elmúlt órákban. A hatalmas népszerűségnek nagyon jót tett, hogy a kínai piacon 2020. december 25-étől elérhető a CoD: Mobile. A megjelenés után rögtön rárepültek a kínai gamerek a battle royale-re, ami meglátszódott a bevételi adatokon. Jelenleg szárnyal a Call of Duty: Mobile, ugyanis hiába ingyenesen játszható alapból a program, ha a játékon belül megvásárolható tartalmakra óriási összegeket költenek el a felhasználók.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te aktívan játszol a Call of Duty: Mobile-lal?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.