Gaming: Befutott a PC Guru Resident Evil: Village tesztje

Ismét az akcióé a főszerep, megjelenés előtt tesztelte a PC Guru a Resident Evil: Village-et.

A túlélőhorror rajongóinak megkerülhetetlen a Resident Evil széria. Az első epizódok után váratlanul egy akciójátékot csináltak a fejlesztők a hetedik számozott részből, amit imádtak a gamerek. Hasonló játékmenettel várja a videójátékosokat a Resident Evil: Village, a legújabb epizód, amelynek megjelenésére már nem kell sokat várnotok.

A helyszín ezúttal egy középkori állapotokban megrekedt falu, amelyben ismét a túlélésért kell harcolnotok. A szörnyek nem túl gyorsak, ellenben van belőlük jó pár, ezért folyamatosan lehet tunkolni beléjük az ólmot. A horrorelemek száma lecsökkent a minimumra, ezzel a harcdore RE rajongók arculcsapva érezhetik magukat. Cserében megnyíltak a kapuk a klasszikus FPS-ek kedvelői számára, akik elveszhetnek a változatos és hangulatos helyszíneken.

Mindenképp érdemes kipróbálni az RE: Village-et azoknak, akik szerették a VII-et, valamint kedvelték a 4 atmoszféráját. Vannak hibái, de szórakoztató, jó a hangulata, bár egy kicsit túltolták az akciójeleneketek. Május 7-én beruházhattok rá a boltokban, a leárazásokra a halloween-i akciókig jó eséllyel várnotok kell.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Resident Evil játékkal?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.