A még játékban lévő hat csapattal folytatódik a DreamHack Masters Spring!

Lehet, hogy megint Gambit vs Heroic döntőnk lesz?

Ne aggódjatok, nem szakadt félbe a DreamHack Masters tavaszi versenye, egyszerűen csak tartottak néhány nap szünetet a rájátszás csapatai. A csoportkör 6 legjobb alakulata jutott be a rájátszásba, a Gambit és a Heroic azonnal az elődöntőkbe, a G2, az Astralis, a Furia és a Na'Vi pedig a negyeddöntőkbe.

Utóbbi négy csapat ma délután és este már szerverre is lép, kezdésnek rögtön jön majd a G2 és az Astralis összecsapása. Papíron most úgy tűnik, hogy a G2 simán behúzza a meccset, hiszen nexáék remek formában vannak, ellenben a dánok szenvednek device nélkül. A Heroic ellen például 12 kört nyertek csak, két pályán összesen. Nem szabad azonban teljesen lemondanunk a dánokról, bőven volt most idejük felkészülni a G2 ellen és persze NiKoéktól is láthattunk mostanában éppen elegendő hibát ahhoz, hogy az Astralis megnyerje a meccset.

Este pedig a Na'Vi és a Furia negyeddöntőjén szurkolhatunk. Az orosz-ukrán csapatól nem nagyon tudjuk, hogy mit várjunk jelenleg. Bejutottak a legjobb 6 közé, B1T-tel voltak nagyon szép megmozdulásaik, de összességében mégsem hibátlan a játékuk. A Furia is szeret mostanában kikapni, főleg kisebb, tier 2-es csapatoktól, de valahogy a legjobbak ellen mindig összekapják magukat.

Délután 16 órától érdemes keresni a DreamHack Masters Spring mérkőzéseit, ekkor már lehet is majd gyülekezni az esport1tv-n, ahol ma SPRAY, Sc0rch, Shane és LoyAL társaságában szurkolhattok a csapatoknak.

Az esport1tv mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!