BP5 győzelemmel ünnepelheti gabesson a 31. születésnapját ma este!

Német ellenféllel szemben folytatódik a BP5 menetelése a Y-Games PRO Series tornáján.

Gőzerővel megy a hazai CS:GO alakulatok legnagyobb versenye, Magyarország első felelős ligarendszerű CS:GO tornája, ahol 6 millió forintért küzdhetnek meg az alapszakasz csapatai. A BP5 és a BEE eddig magabiztosan vezeti a mezőnyt, torzsiékra pedig nem csak itthon, de nemzetközi tornákon is várnak még meccsek bőven.

Volt most pár nap szünet, de folytatódik a 2021-es Y-Games PRO Series, ahol az első Bo2-es meccset könnyedén nyerte meg a magyar csapat, a másodikon viszont már "csak" 1-1-es végeredményt sikerült elérniük.

Akkor az eEriness ellen léptek szerverre és Mirage ugyan nagyon jól sikerült, Overpasson meglepték a magyar csapatot. Az első pályán 16-7-re nyertek koryék, után viszont, a mai napig sem tudjuk, hogy mit talált az eEriness vagy, hogy mitől blokkolt le ennyire a BP5, de Overpasst 16-11-re nyerte meg a cseh többségű csapat.

Nagy gond nincs, még a verseny elején járunk és jelenleg a magabiztos 3. helyet tartja a BP5. Sok lehetőségük lesz még ezen javítani, például ma este is. Következő ellenfelük a német, SSP, vagyis a Sissi State Punks csapata lesz, akik a szokás pályákat játszák leginkább. Mirage-on, Infernon érzik otthonosan magukat, de papírforma alapján így is könnyed BP5 győzelmet lehet jósolni.

A meccs közvetítése kora este, 18 órakor kezdődik majd. Ezúttal PiciBear és STRICKEN társaságában szurkolhatunk, méghozzá a Budapest Five Twitch csatornáján. Ráadásul nagy a nap a mai! 31 éve, ezen a napon született meg Málovics "gabesson" Gábor, akinek neve már szinte egybeforrt a magyar CS:GO-val. Reméljük, hogy egy remek győzelemmel köszönti majd őt a csapat az este folyamán.

Az Esport1 csapata innen is boldog születésnapot kíván gabessonnak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!