LoL: Mini-reworköt kap a támogató hős, itt vannak az első részletek

A változtatások után aktuális lehet a népszerű frázis, vagyis jöhet az "Unbench the Kench" spam!

Elégedetlen a Riot Games csapata a támogatók közül több hőssel, nem véletlen változtatnak meg két karaktert a nyár folyamán. A passzívjára kap majd módosítást Sona, emellett a leghosszabb nyelvű support, azaz Tahm Kench várhatja a megérdemelt mini-reworköt. A pontos részletek még nem ismertek, azonban néhány gondolatot megosztott Riot Petrie a nyáron érkező Tahm Kench átalakítással kapcsolatban.

Mit változtatnak Tahm Kenchen, miért tekinthető ez csak mini-reworknek?

Vannak olyan hősök, akiknek minden képességük valamilyen módon átalakul. Erre jó példa volt Pantheon, Mordekaiser, Fiddlesticks és Volibear, náluk egy teljes átalakítást rakott össze a fejlesztőcsapat. Nem minden karakternél van szükség ekkora változtatásokra, ezért csak egy-két képesség módosításával elérhetőek azok a kitűzott célok, amiket megfogalmaztak a tervezésnél. Ez történt Diana és Xin Zhao esetében, valamint ez történik hamarosan Tahm Kenchcsel is.

  • Megcserélék a W képességet az ultival, utóbbit kicsit átalakítják: kisebb lesz a hatótávolsága, sőt csak Tahm Kench merülhet alá és bukkanhat fel a Szurdok másik pontján, cserében valamilyen CC-vel látják majd el a képességet

A cél ezzel a módosítással, hogy a támogató akkor is megállja a helyét, ha nincs mellette egy összeszokott csapat. A Solo Queue Kenchek száma gyakorlatilag nulla, ezen szeretne változtatni a nyáron érkező mini-reworkkel a Riot.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már Tahm Kenchcsel ranked meccset?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.