Már csak a Na'Vi és a G2 szólhat bele az újabb Heroic vs Gambit döntőbe

Már csak a Na'Vi és a G2 szólhat bele az újabb Heroic vs Gambit döntőbe

Az utóbbi hetek legizgalmasabb elődöntői jönnek ma.

A 13. ESL Pro League döntője valószínűleg mindenki fejében még évekig élénken él majd. Óriási meccset játszott a Gambit és a Heroic, cadiaN pedig olyan parádés módon zárta le a meccset, hogy azt még a legnagyobb legendák is megirigyelték tőle.

Pár héttel később a két csapat újra találkozott, akkor már a BLAST Premier: Spring Showdown egyik ágának döntőjében voltak, ahol a Gambit vissza tudott vágni az EPL-en elszenvedett vereségért. Vertigot ugyan megnyerték a dánok, de összességében hobbiték voltak az erősebbek, 2-1-re nyerték azt a meccset. Ha csak a friss döntőket nézzük, akkor 1-1 az állás a Heroic és a Gabmit között, a DreamHack Masters Spring döntőjében pedig végre eldönthetnék, hogy melyik csapat is az erősebb.

Addig azonban még el kell jutniuk. Egyelőre "csak" a legjobb négy között vannak. Tegnap a G2 viszonylag könnyedén verte el a továbbra is szenvedő Astralist, ahol még mindig kérdéses, hogy vajon együtt marad-e a csapat vagy device után más is leléphet? A másik ágon a Na'Vi tudott győzedelmeskedni a Furia csapatával szemben, pedig a meccset a brazilok kezdték jobban. Egy pályás hátrányból fordított a Na'Vi, ma viszont már sokkal komolyabb ellenfelük lesz.

Az esport1tv mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ismét Heroic vs Gambit döntőt tartanak holnap?

  • 17 %
  • 33 %
  • 50 %