A Mass Effect Legendary Edition kedvez a szenvedni vágyóknak

A Mass Effect Legendary Edition kedvez a szenvedni vágyóknak

A BioWare rengeteget javított a Mako kezelésén, de ha kínoznád magad, akár ki is kapcsolhatod a segítségeket.

A május 14-én megjelenő Mass Effect Legendary Effect több lesz, mint egyszerű újrakiadás. Ugyanis a BioWare sokat javított a népszerű trilógián, a legnagyobb ráncfelvarrást pedig az első rész kapta. Nem csak grafikai tupírozáson esett át az epizód, de (többek között) a Mako irányításán is rengeteget javítottak.

Ez persze nem újdonság, hiszen értesültünk már erről az örömteli változásról, és nem is meglepő a javítás, hiszen az egyik legtöbbet kritizált eleme volt annak idején az első résznek. A PC Gamernek nyilatkozva most azonban a fejlesztőcsapatból Mac Walters és Kevin Meek megosztották az információt, miszerint ha szeretnénk, akár ki is kapcsolhatjuk a segítségeket.

"Azok számára, akik szeretik a fájdalmat, meghagytuk azt az opciót, hogy az eredeti irányítást használják"- mondta Meek." A régi és az új Mako között ég és föld a különbség, különösen Pc-n. Most már nem akarom kidobni minden alkalommal az egeremet és a billentyűzetemet, amikor jön egy trasher maw vagy ha fel kell menni egy dombra"- folytatta.

Ti örültök a javított irányítású Makonak? Vagy maradtok a gyötrelmes játéknál "régi" Makoval?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!