Múlthéten elmaradt, most viszont folytatódik a Y-Games PRO Series

Kora délutántól, egészen kifulladásig tart ma a magyar CS:GO.

Nagyon vártuk a meccset, de múlthéten sajnos az utolsó pillanatokban derült ki, hogy nem kerül megrendezésre a Budapest Five és a Sissi State Punks összecsapása. Azt a mérkőzést eltolták, ma viszont már új összecsapással folytatódik a Y-Games PRO Series a BP5 számára, ráadásul a lehető legjobb időpontban.

Ma délután már szerverre lépnek torzsiék, méghozzá pont a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszának 3. fordulója előtt. Így délután 4 órától, egészen késő éjszakáig, ma a magyar CS:GO-é lesz a főszerep az esport1tv-n! A Y-Games keretein belül ezúttal egy újabb cseh-szlovák mix ellen játszik a BP5, a Team Sampi lesz az ellenfelük.

A csapat általában azonnal bannolja Traint, így ettől a pályától valószínűleg most is búcsúznunk kell majd, pedig jó lett volna még látni mielőtt teljesen kikopik minden versenyről. Infernot és Dust2-t sűrűn választják sajátjuknak, de papírforma szerint egyik sem olyan pálya, ahol ne tudna könnyedén győzelmet aratni a friss TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál bajnok Budapest Five.

A BP5 és a Sampi összecsapását természetesen élőben követhetjük majd az esport1tv-n. 15:30-tól már lehet is gyülekezni Twitchen, de persze az Esport1 felületén is nézhetitek majd a meccset, ott értékes Esport1 pontokat is gyűjthettek minden egyes perc után.

A verseny tabelláját itt találjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!