LoL: Vizicsacsi visszatért egy teljesen új csapatban

LoL: Vizicsacsi visszatért egy teljesen új csapatban

A valaha volt legjobb magyar League of Legends játékos, Kiss "Vizicsacsi" Tamás ismét profi meccset játszott az Idézők Szurdokában.

2019. november 15-én jelentette be visszavonulását Kiss "Vizicsacsi" Tamás, a valaha volt legeredményesebb és legjobb magyar LoL-os. Az LEC-ben hosszú éveket húzott le, eljutott a világbajnoki negyeddöntőig, azonban a pihenésre neki is szüksége volt. Több mint egy évig nem játszott profi mérkőzést, egy All-Star gála erejéig tért csak vissza a legnagyobbak közé. A hétvégén megrendezett magyar tornán azonban ismét láthattátok Vizicsacsit, amint az Orange Panther Gaming csapatának toposaként Poppyval lóbálja hatalmas kalapácsát.

Orange Panther Gaming, Vizicsacsi új csapata

Egy teljesen új szervezet kötelékében játszott tétmérkőzést a 27 éves magyar srác. A Golden Fox Esports ötösét legyűrték ugyan, de a Team Plague ellen már nem tudtak labdába rúgni.

  • Top: Kiss "Vizicsacsi" Tamás (magyar)
  • Jungle: Andreas "Skude" Skude (dán)
  • Mid: Daniel "Nox" Müller (német/magyar)
  • ADC: Réfi "Regostern" Bálint (magyar)
  • Support: Viggo "Viggo" Lindhe (dán)

Az OPG-ben a tapasztalt veteránok és a fiatal tehetségek jól megférnek egymás mellett. Regostern idén májusban töltötte be a 19. életévét, hatalmas jövő áll előtte, ha sikerül elég tudást magába szívnia a következő néhány évben. Vizicsacsi és Viggo már visszavonult ex-profiként tért vissza a kompetitív meccsek világába, Nox és Skude az elmúlt hónapkban is folyamatosan játszott más csapatokban.

Érdemes lesz figyelemmel követni Vizicsacsit és az Orange Panther Gaminget, ugyanis papíron egy erős ötösben próbálhat ismét sikereket elérni akár Magyarországon, akár a nemzetközi mezőnyben.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te gondoltad volna, hogy Vizicsacsi visszatért a profi LoL-hoz?