Kibannolták a hot tub streamert, aki ezután rasszizmussal vádolta meg a Twitchet

Kibannolták a hot tub streamert, aki ezután rasszizmussal vádolta meg a Twitchet

Belekóstolt a hot tub streamelésbe a kompetitív Call of Duty játékos, a bannolás után azonban elszakadt nála a cérna.

Megkerülhetetlen jelenség a világ legnagyobb streaming platformján a "hot tub" tartalomgyártók közössége. A négy fal között felállított medencében "just chattingelő" streamerek elképesztő népszerűségnek örvendenek, amelyeket a nézettségi adatok alátámasztanak. Amouranth és Indiefoxx mellett számos kisebb követőbázissal rendelkező nő és férfi egyaránt belekóstolt ebbe a műfajba, azonban nem mindenkinek jött össze a siker. Exohydra szabályt szegett a "hot tubolás" közben, ezért bannolta a Twitch. A kitiltás után a 22 éves partner rasszizmussal vádolta meg a weboldalt.

A kitiltás pontos okát nem árulta el neki a Twitch, azonban nem az első alkalom, hogy a medencés kontent közben hibát követ el a főszereplő. Ezekre a malőrökre könyörtelenül lecsap a Twitch, bár az 1-3 napos ban akkora problémát azért nem okoz a streamereknek. A tiltás után Exohydra, aki állítása szerint profi Call of Duty játékos, kifakadt a streaming platformra, hogy csak azért bántak vele más módon, mint a többi "hot tubozóval", mert színesbőrű.

A Tweetet azóta törölte az oldaláról Exohydra, miközben a rajongók bizakodhatnak, hogy kedvencük hamarosan feltűnik újra a képernyőkön. A Twitch álláspontja határozott a "hot tub" kérdéskörben. Ameddig nem nyíltan meztelenség kerül adásba, addig semmi probléma nincs azzal, hogy nők és férfiak falatnyi bikiniben pancsolnak a szobájukban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!