Ex-Dignitas játékos ellen kezdi meg szereplését a BP5 az ESEA Advanced 37. szezonjában

Az Esport1 természetesen élőben közvetíti majd a mérkőzést.

Ismét nekirugaszkodik a Budapest Five, ismét nekivágnak az ESEA Advanced szezonjának, ahol a cél ismét az, hogy játszhassanak a Relegationbe, de az azonnali Premier liga sem lenne rossz. Ehhez újfent hosszú és nehézkes az út, de koránt sem lehetetlen.

A 35. szezonban a Relegation 9-12. helyén zárt a csapat, a 36-ban pedig egyetlen egy hellyel csúsztak le a Relegationről. Három a magyar igazság, idén tehát ennek másképp kell lennie és meg kell, hogy legyen a továbbjutás. Ehhez Kamionéknak elsőként a 777 csapatát kell legyőzniük, ahol többek az ex-Dignitas H4RR3 is játszik.

A norvég játékos közel fél évig erősítette a Dignitas csapatát, ahol olyan legendákkal játszott együtt, mint f0rest vagy friberg. A 777 Esports egy egészen új mix még, de játékosaik már jókora tapasztalattal rendelkeznek. Ketten az 5-6. helyen végeztek a 36. szezon Relegation ligájában.

a 37. szezon jelenlegi legjobbjai az Advanced ligában

Ahogy az lenni szokott az ESEA alapszakaszában, a meccsek Bo1-ben zajlanak, ami talán még inkább kiszámíthatatlanná teszi azokat, de a BP5 remek formában van és minden lehetőség adott, hogy egy fölényes győzelemmel kezdjék meg szereplésüket a ligában.

A meccset természetesen élőben közvetítjük majd, délután 17:30-tól már lehet is gyülekezni az esport1tv-n vagy az Esport1 beépített felületén. Ezúttal gabesson és SPRAY társaságában szurkolhatunk majd.

A 37. Advanced liga tabelláját itt találjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!