Három 90-es kártya is bekerült a török Team of the Season csapatba

Három 90-es kártya is bekerült a török Team of the Season csapatba

Nem a topklubokból került ki a török TOTS legerősebb lapja.

Korábban már írtunk róla, hogy elindult az EA Sports nyár előtt, illetve a FIFA 21 utolsó és egyben legnagyobb promóciója, a Team of the Season. Első körben a Premier League, majd a szaudi bajnokság legjobbjairól hullt le a lepel:

Őket kővette a La Liga, és alighanem nem számít meglepetésnek, hogy a csapatot Messi 98-as lapja vezeti, mögötte pedig Benzema látható egy 97-es értékű kártyát. Tavaly egyébként a francia ugyanilyet ratinget kapott, viszont ott szinte minden mutatójában jobb volt egy hangyányit. Íme a teljes spanyolországi TOTS keret:

A negyedik Team of the Season együttes pedig Törökországból érkezett a héten. Az UEFA oldalán található koefficiens alapján a török bajnokság a 13. legerősebb. Jelenleg egyébként a Besiktas vezeti a tabellát, 38 fordulót követően 81 pontot szereztek, és még két forduló hátra van, miközben mögöttük két pontra van lemaradva Fenerbache, és hárommal a Galatasaray.

Érdekesség, hogy a legjobbnak titulált labdarúgó ebből a keretből mégsem az ország 3 topcsapatából való, ugyanis az argentin Biglia a 9. helyen tanyázó Karagümrük együttesében rúgja a labdát. 2020-ban szerződött a török együtteshez az AC Milantól. A védekező középpályás 91-es ratinget kapott, mögötte a Besiktas támadója és a 7. helyezett Alanyaspor balszélsője örülhet még 90-es értéknek. A teljes keret az alábbiak szerint néz ki:

Az első két SBC is befutott ezzel együtt, és ha teljesíti valaki a feltételeket, akkor Steven Caulker 89-es vagy José Sosa 90-es lapja üti a markát.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!