Gaming: Rambo crossoverrel erősít a CoD: Mobile

Gaming: Rambo crossoverrel erősít a CoD: Mobile

A hatalmas ütközetekben nem kell meglepődni, ha több akciólegenda is feltűnik a harcmezőkön.

Hamarosan érkezik a Call of Duty: Warzone következő évada, amely a '80-as évekbe repíti vissza a játékosokat. Ehhez kapcsolódón a Call of Duty: Mobile bemutatta a legújabb trailerét, amelyben a Sylvester Stallone által megformált Rambo kapta a főszerepet. A legendás akciósztár mellett olyan hősök érkezésére is számíthattok, mint John McClane vagy akár a T-800-as Terminator.

A május 20-i dátumot érdemes felvésni a naptárba, ugyanis mind a Black Ops Cold Warban, mind a Warzone-ben, mind a CoD: Mobile-ban egy napon élesednek az új tartalmak. John Rambo mellett a Die Hard filmek főhöse, valamint a jövőből érkezett igazságosztó esélyes arra, hogy feltűnjön a játékban. Az elmúlt hetekben elhintett utalások egy irányba mutatnak: a '80-as évek legnépszerűbb akciósztárjai operátorként tunkolhatják az ólmot az ellenségbe. A crossover hatalmas mókának ígérkezik, az ikonikus karakterek akár az idősebb generációkat is bevonzhatják ebbe a véres világba. Nem az Activison az első a történelemben, aki partneri megállapodásokkal próbálja színesíteni a világát. Elég csak az Epic Games-re gondolni, akik a Fortnite-ba elhozták például Aloyt, Wolverine-t és Deadpoolt.

Egyelőre még kérdéses, hogy az új operátorokat milyen módon lehet majd megszerezni, azonban vannak már találgatások. A legesélyesebb, hogy egyedi csomagok keretében csaphattok le rájuk, amelyeknek azonban megkéri a kiadó az árát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!