Egyetlen meccsre van a Budapest Five a továbbjutástól a BLAST Risingon

Egyetlen meccsre van a Budapest Five a továbbjutástól a BLAST Risingon

Szombaton jön a következő meccs, ami már a rájátszásról dönt!

A csoportunk első két helyének valamelyikét sajnos nem sikerült megcsípnie a Budapest Five-nak, de aggodalomra semmi ok, még így is bőven továbbjuthatnak torzsiék. Sőt, igazából csak egyetlen egy győzelemre van szüksége a csapatnak és máris ott vannak a legjobbak között a rájátszásban.

A BLAST Rising pontosan azért jött létre, hogy fejlődési lehetőséget és profi versenykörülményeket biztosítson a feltörekvő csapatoknak, mint amilyen a Budapest Five is. Éppen ezért a szokásosnál talán több hibázási lehetőségük van a csapatoknak. A Budapest Five tegnap kikapott a Na'Vi Juniortól, ezzel lemaradtak az "E" csoport második helyéről, de nem este ki a versenyből. 

A csoportok harmadik helyezett csapatai ugyanis egy új ágba, a Play-Inbe kerülnek. A Budapest Five is ott várja az ellenfelét, akik majd az "F" csoport harmadik helyezett játékosai lesznek. Az "F" csoportban a gorilazzz (flushaék), a Team Finest, a Nordavind és a Young Ninjas csapatai vannak, egyik sem verhetetlen ellenfél torzsiék számára.

Egyelőre viszont még nem tudni, hogy ki ellen játszunk majd szombaton. A meccset persze élőben követhetitek, már most be lehet írnia a naptárba, hogy szombat kora este, 6 órától élőben játszik a Budapest Five az esport1tv-n. Ha azt a győzelmet begyűjtik a srácok, akkor máris bejutottak a rájátszásba, ha nem, akkor sincs még minden veszve. A szombati meccs vesztese bejut az utolsó esélyt kínáló trióba, a Nexus és a Sangal mellé, ahol további két meccs vár majd a csapatra és a három ötös közül a legjobb még mindig bejuthat majd a rájátszásba.

De reméljük, hogy ezzel nem kell számolnunk. A cél az, hogy a BP5 győzelmet arasson a szombat esti meccsén, ami után már a jövőhét szerdán kezdődő rájátszásra készülhetnek. Mindeközben a fanok torzsitól kérdezhettek nem is olyan rég, lássuk mi lenne például a BP5 mesterlövészének álomcsapata.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!