A FLASHPOINT hibája miatt veszítette el bemutatkozó meccsét az új NiP?

A FLASHPOINT hibája miatt veszítette el bemutatkozó meccsét az új NiP?

Sajnos úgy tűnik, hogy a FLASHPOINT még mindig messze van a profi szervezéstől.

Nagy várakozás előzte meg az új NiP, a device-szal kiegészült nindzsák bemutatkozását, végül hatalmas csalódás lett belőle. A NiP elveszítette a lengyel Anonymo elleni meccsét a FLASHPOINT 3. szezonjában és ami a legrosszabb, nem a csapaton múlt a győzelem.

A NiP szerint lehetetlen volt normálisan játszani a meccsen. A FLASHPOINT meccsektől nem állnak távol a több órás technikai szünetek, gyakorlatilag alig van olyan meccsnap, amikor ne lenne valami nagy baki az adásban. Így volt ez tegnap is, a NiP vs Anonymo meccs konkrétan két kört bírt ki hiba nélkül. 

A NiP jelezte az adminoknak, hogy óriási laggok közepette játszanak és a szervezők becsületére legyen szólva, közel egy óráig próbáltak is megoldást találni a hibára. A NiP ellenfele is rendkívül sportszerű volt, az Anonymo is próbált minden lehetséges módon segíteni, de a NiP szervergondjai csak nem múltak el. Overpasst ugyan megnyerték, de Nuke-ot és Mirage-t nem. A svédek beszámolója szerint 30-40%-os packet loss-szal voltak kénytelen játszani, mert a szervezők nem voltak hajlandók csúsztatni a meccsen.

Ez már önmagában is furcsa, hiszen ha minden kötél szakad, akkor egy tier 2-es versenyen is inkább eltolják a meccset, RMR esemény lévén pedig különösen fontos lenne, hogy a csapatok normálisan tudjanak játszani a FLASHPOINT versenyén. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy a FLASHPOINT a 3. szezonjára sem nőtte ki gyermekbetegségeit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!