Lecsapott a VAC az egyik legnépszerűbb ingyenes csalás használóira

Lecsapott a VAC az egyik legnépszerűbb ingyenes csalás használóira

Rengeteg csaló profilja ment most a levesbe.

A napokban felkerült a netre Gabe Newell egy új, középiskolai Q&A előadásának hangfelvétele, meglehetősen rossz minőségben. A videót azóta törölték és nincs egyetértés, hogy mit is mondott Gabe pontosan. Egyesek szerint belengetett egy hamarosan érkező VAC frissítést, míg mások szerint pusztán arról beszélt, hogy a háttérben folyamatosan dolgoznak a VAC-on, hol kisebb, hol nagyobb frissítéseket kap a rendszer.

Akárhogy is, az biztos, hogy bár sok gond van a VAC-cal és sok a csaló, most nagy hal akadt a hálójába. A rendszer felvette a harcot az egyik legnépszerűbb ingyenes csalás használóival szemben, annak rendje és módja szerint szépen adogatta is a VAC bannokat. Hivatalos adat nincs arról, hogy hány ember érintett az ügyben, de a különböző fórumok máris tele vannak a panaszkodó csalókkal. Valahogy nem tudjuk sajnálni őket.


Ettől függetlenül tény, hogy frissítésre szorul a VAC és reméljük, hogy idővel jobb lesz majd a helyzet. Teljesen csalómentes játékban viszont ne is reménykedjünk, aligha lesz a világon olyan anti-cheat ami mindig, minden körülmények között 100%-osan működik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!