Steam: Számos új játék tört előre az elmúlt héten

Steam: Számos új játék tört előre az elmúlt héten

A BioWare RPG-jére ráharaptak a gamerek.

Óriási várakozás övezte a Mass Effect sorozat felújított változatát. A streamerek, játékosok és érdeklődők azonnal rávetették magukat a Legendary Editionre, ami nem véletlen. A BioWare régi-új játéka megtalálta a célközönségét Steamen, akik "nagyon pozitív" értékelésekkel jeleztek vissza a fejlesztők felé. Természetesen nem csak a Mass Effectről szólt minden az elmúlt héten, azonban a többieknek nem sok esélyük volt a 60 eurós sci-fi-RPG-vel szemben.

Steam eladási toplista (19. hét)

  1. Mass Effect Legendary Edition
  2. Resident Evil: Village
  3. Resident Evil: Village & Resident Evil 7 Complete Bundle
  4. Valve Index VR Kit
  5. Subnautica: Below Zero
  6. It Takes Two
  7. Hood: Outlaws & Legends
  8. DOOM Eternal Deluxe Edition
  9. Final Fantasy XIV: Endwalker (pre-order)
  10. BIOMUTANT (pre-order)

Elhagyta a korai hozzáférést a Subnautica első folytatása, amiben már nemcsak a tenger mélyét, hanem a fagyos szigeteket is felfedezhetitek. A RE: Village még mindig jól termel, azonban a Hood: Outlaws & Legends nem volt képes megújulni. A PvEvP játékmenet messze nem lett tökéletes, ami eljutott a játékosok fülébe. Az utolsó két helyre odaért az FF XIV: Endwalker és a Biomutant. Előbbi november 23-án jelenhet meg a tervek szerint, utóbbira azonban nem kell már sokat várni. A nagyon várt open-world RPG május 25-én több csúsztatás után végre hivatalosan megjelenik Steamen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.