LoL: Átalakítják az egyik legnépszerűtlenebb legendás tárgyat

LoL: Átalakítják az egyik legnépszerűtlenebb legendás tárgyat

A teszt szerveren már kipróbálhatjátok a régi-új tárgyat.

Vannak olyan legendás tárgyak a League of Legendsben, amelyekkel nagyon ritkán találkozhattok a kompetitív mérkőzéseken. Ezek közé tartozik a Frozen Heart, a Warmog's Armor és a Stirring Wardstone. Utóbbi a támogatóknak nyújthat egy olyan bónuszt, amellyel megkönnyíthető 13-as szint felett az őrszemek raktározása. Hiába az izgalmas koncepció, egyszerűen nem jutnak el addig a support hősök, hogy értelme legyen beruházni ebbe a tárgyba. A Riot Games csapatának feltűnt, hogy valamit kezdeni kéne a Wardstone-okkal, ezért a 11.11-es frissítésre módosításokkal készültek.

Stirring Wardstone lehetséges változtatás

  • Új: +100 HP
  • Új: +10 képességgyorsítás
  • Teljes költség 1100 aranyról 1200 aranyra növekszik

Watchful Wardstone lehetséges változtatás

  • Új: +150 HP
  • 15 képességgyorsítás 10 képességgyorsításra csökken

Vigilant Wardstone lehetséges változtatás

  • Új: +150 HP
  • Képességgyorsítás 40-ről 15-re csökken

A PBE-n megjelent módosítások nem kőbe vésettek, a visszajelzések alapján változtatnak rajtuk egészen az új patch élesedéséig. A játékgyensúlyon dolgozó programozók véleménye szerint a bónusz életerő segíthet abban, hogy a támogatók elgondolkodjanak egy korai Wardstone vásárláson, amivel bár veszítenek képességgyorsítást, összességében jól járnak. Lehetetlen megtippelni, hogy milyen fogadtatása lesz a fenti változtatásoknak, mivel a jelenlegi formájában a legendás tárgyat csak a játékosok elhanyagolható százaléka vásárolja meg rangsorolt/kompetitív mérkőzéseken.

A 11.11-es LoL patch május 26-án élesedik a szervereken.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél már valaha Wardstone-t?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.