LoL: Ez a 6 változtatás érkezik hamarosan a játékba

LoL: Ez a 6 változtatás érkezik hamarosan a játékba

Megpróbálja a Riot Games a LoL jelenlegi stratégiáit megváltoztatni kisebb-nagyobb mértékben.

Riot Scruffy, azaz Mark Yetter hamarosan elköszön a League of Legends game designer csapatának vezető szerepétől és átnyargal az új MMORPG fejlesztői közé. Addig azonban lehet számítani arra, hogy folyamatosan érkeznek tőle az információk, amelyek a LoL játékegyensúly változtatásira, valamint az egyéb játékmechanikai dolgokra vonatkoznak. Ezúttal hat olyan projektről rántotta le a leplet Scruffy, amelyeken gőzerővel dolgozik a Riot Games.

Tank tárgyak megújulása

Néhány napja jelentette be a Riot, hogy szeretnének változatosságot csempészni a tankos hősök tárgyválasztásaiba. A Thormail túl magas, a Frozen Heart/Warden's Mail/Warmog's Armor túl alacsony prioritással rendelkezik, ezen szeretnétenk alakítani.

Rendszerszintű mobilitás csökkentése

A bónusz mozgási sebesség, a kisebb-nagyobb csúszások és ugrások a League of Legends szerves részévé váltak. Nem drasztikus nerfekre kell gondolni ezen a területen, egyszerűen átpozicionálják a mobilitás nyújtotta erősségeket.

Tahm Kench rework

Még mindig nincs kész teljesen a támogató átalakítása, de már az utolsó simításokat végzik rajta. 

Split push erősítése

A jelenlegi metában nagyon ritka az, amikor a váltott ösvénytolással mérkőzéseket lehet nyerni. Ezen szeretne vátloztatni a Riot Games, mivel a rendelkezésre álló lehetőségek (tárgyak, kevés bónusz arany a külső tornyokért) nem elegek a véleményük szerint.

Sona mini-rework

Dolgoznak a népszerűtlen támogató átdolgozásán, de az biztos, hogy előbb Tahm Kenchet szeretnék befejezni. Majd utána rátérnek arra, hogy a már elfogadott terveket pontosan hogyan ültetik át a játékba.

Defenzív legendás tárgy kifejezetten enchantereknek

A prioritási lista legalján ott van ez a projekt, azonban még messze nincs végleges megoldás arra, hogyan kéne segíteni a varázsló támogatókat (Seraphine, Janna, Nami stb.). Vannak elképzelések, amelyek tetszenek a csapatnak, azonban még jó pár patchnek el kell telnie, hogy feltűnjön a LoL-ban az új item.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik átalakítást várod jobban: Sonáét vagy Tahm Kenchét?