18

Elmúltál már 18 éves?


/
Aligha lesz elnéző az iTHR a BP5-val torzsi születésnapján

Aligha lesz elnéző az iTHR a BP5-val torzsi születésnapján

Ezúttal is boldog születésnapot kíván az Esport1 stábja torzsinak!

Maratoni nap vár a Budapest Five csapatára, két különböző versenyen is be kell gyűjteniük a győzelmekért járó fontos pontokat. Kora este folytatódik a TippmixPro CS:GO Masters, ahol ezúttal az iTHR lesz a csapat ellenfele.

Múlthéten összecsaptak a titánok, de nem bírt egymással a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Budapest Five. Döntetlent játszottak a negyedik fordulóban, így jelenleg mindketten 10 ponttal állnak a tabellán, az iTHR pedig ott van szorosan mögöttük 9 ponttal. Az az iTHR, akik ma pont a születésnapos Torzsás "torzsi" Ádám és a Budapest Five ellenfelei lesznek.

Van amikor félre kell dobni a papírformát, ez a mai iTHR vs BP5 meccs pontosan az. Persze a szurkolók könnyű győzelmet várnak coolioéktól, az eddigi fordulók alapján, az iTHR a legesélyesebb arra, hogy meglepetést okozzon a "nagyoknak." Jó formában vannak daMék és ma még a szerencse is mellettük állhat.

A Budapest Five már kora délutántól kezdve szerveren lesz, két fontos mérkőzése is van a csapatnak a BLAST Rising versenyén, ami sok energiájukat felemésztheti az iTHR elleni meccs előtt. Profi csapatként persze ezt tudniuk kell kezelni, de mégis, ha valamikor, akkor most elkapható lesz a BP5.

A TippmixPro CS:GO Masters 5. fordulójának teljes menetrendje:

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!