Megvan a rájátszás! - Szurkolj velünk a Budapest Five-nak a BLAST Rising legjobbjai között is

Megvan a rájátszás! - Szurkolj velünk a Budapest Five-nak a BLAST Rising legjobbjai között is

Szerdán jön a csapat következő meccse, immár a legjobb 16 között.

A végletekig elhúzta a Budapest Five, de végül csak meglett a várt siker, a csapat bejutott a BLAST Rising rájátszásába. A 24 induló ötös közül sikeresen lőtték be magukat a legjobb 16 közé, ráadásul tegnap ellentmondást nem tűrően nyerték meg meccseiket.

Három csapat pályázott még az utolsó továbbjutást érő helyre, a Sangal, a Nexus és a Budapest Five. A meccs előtt mindenkit meglepett kicsit a csapat, hiszen Kamion helyett ezúttal a holland Dion "FASHR" Derksen játszott, aki az utóbbi hetekbe a Lyngby Vikings beugrója volt. Nagy lendülettel érkezett meg a BP5-hoz is, de a meccsek nem csak róla, sokkal inkább a magyar játékosok szárnyalásáról szóltak.

Torzsi Overpassos mutatványa egyértelműen a tegnapi nap fénypontja volt. A szülinapos AWP-s remek formában játszott egész nap, a Sangalra 46-ot, a Nexusra 42-t pakolt két pálya alatt. Mindkét meccset 2-0-ra nyerte a Budapest Five, mind a négy pályán erősen fogták a gyeplőt, coolioék irányították mindkét mérkőzést, ezzel pedig be is jutottak a rájátszásba.

A legjobb 16 között az Apeks lesz a Budapest Five első ellenfele, szerda délután, 16 órától lépnek majd szerverre torzsiék az ellen a csapat ellen, ahol többek között a 2019 szeptembere és novembere között BP5 mezt viselő kreaz is játszik most. Itt már hibára nincs lehetőség, egyenes kieséses a rájátszás, a vesztesek tehát azonnal búcsúznak a versenytől. Természetesen a csapat rájátszásbeli meccseit is élőben követhetitek majd az Esport1 stábjával, szerda délutánra már lehet is készülni.

a verseny rájátszásának ágrajza (forrás: hltv.org)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!