Friss kutatás szerint a CS:GO játékosok közel 28%-a Silver rangban van

Friss kutatás szerint a CS:GO játékosok közel 28%-a Silver rangban van

Te milyen rangban vagy MM-en?

Persze nem minden az MM rang, sőt! Igazából a CS:GO alacsony szintjein "számít" csak az MM, de mivel ezeken a szervereken játszanak a legtöbben, általában az a kérdés szokta eldönteni a különböző CS:GO-s vitákat, hogy "Aztán milyen rangban vagy MM-en?" Ritkán készül átfogó kimutatás a játékosok rangok közötti megoszlásáról, de most szerencsére itt egy friss.

7 millió egyedi MM játékos adatait vizsgáltak, és két igazán érdekes statisztikával álltak elő. Az első azt mutatja meg, hogy a játékosok hány százaléka található meg az egyes rangokban. Nagy meglepetés nincs persze, továbbra is a Gold Nova teteje és a Kala szintek alja a nagy átlag. A legtöbb játékos azonban a Gold Nova szintek valamelyikében van, hiszen bár a játékosok közel 28%-a Silverben szenved, Nova szinteken már jóval többen játszanak, a vizsgált játékosok közel 33%-a.
Az MM tetejét jelentő Global Elite szintet azonban csak a játékosok alig több, mint 1%-a éri el, ráadásul azt is kijelenthetjük, hogy Silver I-ben közel két és félszer annyian vannak, mint Globalban. A másik érdekes felmérés pedig megmutatja, hogy melyik rangban van a legtöbb fejes és hol tartják meg legjobban a játékosok a fegyverek szórását.

Itt már szinte folyamatosan nőnek a számok, a statisztika szerint ahogy lépik a játékosok a rangokat, úgy lesz egyre jobb a spray controljuk és a fejre tartásuk is. Míg Silver I-ben ezek a számok csak 17-18% valamint 12-13%, addig Global Elitben már a spray controlok közel 40%-a tökéletes, a fejlövések aránya pedig nagyjából 35%.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen rangban vagy MM-en?

  • 25 %
  • 8 %
  • 29 %
  • 25 %
  • 4 %
  • 8 %