LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.10-es frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.10-es frissítésnek

Magához képest visszafogott mennyiségű változással készült a Riot Games a 11.10-es frissítésben.

Tizenhárom hőst módosított a 11.10-es League of Legends patchben a játékegyensúlyért felelős csapat, öt karakter buffot, hét nerfet kapott. Bár terveztek egy tizennegyediket, végül az Irelia mainek szomorkodhattak, ugyanis kedvencük nem kapott semmilyen erősítést. Az alábbi listában azokat a hősöket találjátok meg, amelyek győzelmi arányai a legnagyobb javuláson mentek át a jelenlegi frissítésben érkezett buffoknak köszönhetően.

Lux - 50,78%-os győzelmi arány

A legtöbbször támogatónak pickelik, azonban a számok alapján jobban teljesít a középső ösvényen. Hiába mainelik sokan, népszerűsége  nem túl magas a Platina feletti mezőnyben. Az összes képessége skillshot, ezért csak akkor nyúljatok Luxért, ha megittátok meccs előtt a célzóvizet.

Zyra - 52,65%-os győzelmi arány

Próbáltak belőle dzsungelest faragni, gyakoroltak vele a középső ösvényen, de megmaradt támogatónak. Zyra egyedi mechanikával működik, ezért alaposan ki kell tapasztalni a kombókat még a veterán játékosoknak is. Kifejezetten jó win rate-tel rendelkezik, azonban sem a választási, sem a tiltási aránya nem túl jó.

Kayle - 

A 11.10-es frissítés élesedése után újra megjelent a karakter a felső, illetve a középső ösvényeken. A passzívjára kapott erősítések miatt a 11-es szinttől már jobban működik a hős, de a valódi potenciálját a 16-os szinten éri el. A +50 range, amit az alaptámadásai kapnak az utolsó szinteken hatalmas buffnak számít, mivel Kayle a távolból szereti osztani a hatalmas sebzését.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Kayle mides vagy topos inkább?