18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Félidőhöz ér ma este a mezőny, a dobogón pedig még mindig szoros az állás

TippmixPro CS:GO Masters: Félidőhöz ér ma este a mezőny, a dobogón pedig még mindig szoros az állás

Az alapszakasz első félidejének utolsó fordulója jön ma este!

A félidő utolsó köre nem csak egy adott meccsen fontos, de egy adott bajnokságban is lélektani előnyt jelenthet egy jó első etapos szereplés. A TippmixPro CS:GO Masters alapszakasza ma este ér el ehhez a ponthoz, jön a 7. forduló, a félidőt jelentő meccsnap, ahol a tabella élmezőnye bebiztosíthatja előnyét a második játékrész kezdete előtt.

Papíron legalábbis úgy tűnik, hogy bár mindenhol benne van a pakliban a szoros mérkőzés, a győzteseket talán könnyebb most megjósolni. Hat forduló után a BP5 vezeti a tabellát 16 ponttal, 14-gyel második a Békéscsabai E-sport Egyesület és 12-vel harmadik a Lenovo Legion Honvéd. Ez a sorrend jó eséllyel nem változik majd ma este sem, bár a BEE az utóbbi hetekben a megszokottnál nehezebben zárja le a meccseit. Amennyiben a Linkdown győzedelmeskedni tud ellenük, a Honvéd pedig hamarabb éri el a 16. nyertest kört, mint a PLG, úgy sebiék átvehetik a második helyet a tabellán.

Az Illés Akadémia Spirit és az iPon Team Horizon Reapers összecsapása sem tűnik könnyű menetnek, benne van a 30 körös meccs, adott esetben akár még a döntetlen is. Ehhez azonban össze kell kapnia magát az IAS-nak, akik bár biztatóan kezdték a szezont, azóta csak egy győzelmet tudtak bezsebelni.

A mérkőzésekről természetesen nem maradunk le ma este sem! A már megszokott órában, este 6-kor kezdődik a közvetítés, amikor is a 7. forduló mérkőzésein szurkolhatunk:

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!