18

Elmúltál már 18 éves?


/
17 és 30 körös meccs is volt a TippmixPro CS:GO Masters 7. fordulójában

17 és 30 körös meccs is volt a TippmixPro CS:GO Masters 7. fordulójában

Csütörtök este kezdődnek a visszavágók.

Minden csapat 7 meccsen van túl a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszában, vagyis teljesítették hazánk legjobbjai a bajnokság első felét. Csütörtök este már a visszavágók sora indul meg, további hét meccse van mindenkinek, aki be akar jutni a rájátszásba. Nézzük most meg, hogy kiknek van erre a legnagyobb esélye.

Ha csak nem történik valami csoda, akkor a Budapest Five ott lesz a legjobb négy között. Eddig bár veretlenségüket megőrizték, a tökéletes alapszakaszt már elbukták, hiszen a Békéscsabai E-sport Egyesülettel "csak" döntetlent tudtak játszani. Ettől függetlenül a BP5 előnye jelenleg 2 pont, ami nem sok, egyetlen forduló alatt is behozható, de megszorongatni eddig csak gubiék tudták őket.

Pontosan az a csapat, amelyik a tabella második helyét foglalja el. Az utóbbi 1-2 fordulóban rezgett azért a léc, benne volt a pakliban, hogy megelőzik a BEE-t, de végül a legfontosabb pillanatokban összekapták magukat. Mint például az iTHR ellen a 6. fordulóban. Óriási felzárkózást mutatott az iTHR, 14-14-nél pedig minden esélyük meg is volt, hogy lezárják a meccset, de a BEE végül meg tudta fordítani a mérkőzést és 16-14-gyel behúzták a győzelemért járó pontokat.

Tegnap este a Linkdown ötösét verték 16-14-re, miután az LKD ismét szenvedett a támadó térfélen. Ezzel magabiztosan megtartotta második helyét a BEE, pedig a Lenovo Legion Honvéd már bejelentkezett rá. Sebiék első feladata az volt, hogy nyerni tudjanak a Team Plague ellen. Ez ha nehezen is, de 16-14-gyel végül összejött. A következő lépés az lett volna, hogy Tishlerék győzelmet aratnak a BEE fölött. Ez esetben a Honvéd átvette volna a második helyet, így viszont csak megtartani tudták a harmadikat, továbbra is 2 pontra vannak gubiéktól és 4-re torzsiéktól.
A tabella 4. helyét, vagyis az alapszakasz végén az utolsó továbbjutást érő helyet, jelenleg az iTHR foglalja el. 3 ponttal, vagyis egyetlen győzelemmel vezetnek a Linkdown előtt, de igazság szerint még bárki beérheti őket. Az első három csapat helyzete stabilnak tűnik, de hosszú még az alapszakasz. 7 mérkőzés alatt még akár a WiLD és a PLG is megtáltosodhat. Utóbbinak remekül jött volna például, ha egy Honvéd elleni győzelemmel tudták volna zárni az alapszakasz első felét.

Többször láttuk már, hogy van esély a meglepetésre. A BP5 előnye és az olyan meccsek, mint a WiLD elleni 16-1 talán nem azok, de a PLG játékában mindig ott van a győzelem, ahogy az IAS és a Lindown teljesítményében is, a Honvéd pedig hiába harmadik jelenleg, sokszor volt már a kelleténél szorosabb meccsük. Elég egyetlen egy apró hiba és máris veszélyben lehet a helyezésük.

A TippmixPro CS:GO Masters 7. fordulójának eredményei:

  • IAS 9:16 iTHR
  • BP5 16:1 WiLD
  • PLG 14:16 LLH
  • BEE 16:11 LKD

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!