Óriási verést kapott a Na'Vi egy éppen csak HLTV top 50 csapattól

Óriási verést kapott a Na'Vi egy éppen csak HLTV top 50 csapattól

Az Akuma jött, látott és két pálya alatt összesen 12 kört engedett a Na'Vinak.

A napokban elrajtolt az EPIC League CIS 2021 rájátszása, ami a CIS régiós CS:GO csapatok első idei RMR versenye. Nagy a tét, bár lesz még RMR esemény idén, a Majorről nem szeretne lecsúszni senki sem, a legbiztosabb pedig az, ha egy ötös mindhárom versenyen jó helyezést tud elérni. 

A CIS mezőnyben olyan csapatokat látunk, mint a Na'Vi, a Gambit, a VP, az Entropiq, a K23 vagy éppen a HLTV 47. helyét elfoglaló Akuma, akik tegnap rögtön alsó ágra ejtették a világ jelenlegi második legjobbját, a Na'Vit. Az ukrán ötös a csoportkör alatt a mondhatni könnyebb ellenfelekkel találkozott, amikor pedig a Gambittel kerültek szembe, el is véreztek. Nem úgy a Na'Vi ellen.

Egyszerűen lemosták s1mple-éket a pályákról, akiknek egyetlen egy válaszuk sem volt az Akuma játékára. Mirage-on az is csoda, hogy volt körük, ott 16-2-re nyert az ukrán ötös, míg Dust2-n egy leheletnyivel már jobb volt a Na'Vi, ott összekalapoztak 10 kört. Boombl4 brigádja így a rájátszás alsó ágára esett, ottani első ellenfelük a forZe lesz, akik ellen ekkora vereség után koránt sem biztos, hogy győzedelmeskedni tudnak majd.

A Na'Vi egyébként hasonlóan kezdte a tavalyi RMR szezont is. Az akkori első RMR versenyen, az ESL One: Road to Rion a csoportból sem jutottak ki, végül azon összekapták magukat és az összesített második helyen végeztek. Lehet, hogy idén is ugyanezt látjuk majd?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!