Gaming: Ez a PS4 exkluzív játék érkezik hamarosan PC-re

Gaming: Ez a PS4 exkluzív játék érkezik hamarosan PC-re

A PC Master Race ismét örülhet, ugyanis egy remek PS4 exkluzív érkezik hamarosan a világ legnépszerűbb gaming platformjára.

Alig néhány napja jött ki számítógépekre a Days Gone, máris megvan a következő játék, amelyik a PS4 után elérhető lesz egy újabb platformon. A Sony úgy döntött, hogy az Uncharted 4: A Thief's End megpróbálkozik azzal, hogy a PS4-es közösség után a PC-seket is szórakoztassa. Nathan Drake kalandjairól a befektetői beszámolóban tettek említést, azonban a pontos megjelenési dátumra egyelőre várni kell.

Uncharted 4: A Thief's End

2016 májusában jelent meg a negyedik számozott folytatás, amelynek fejlesztését már 2011-ben elkezdte a Naughty Dog csapata. A harmadik nézetes akció-kaland főszereplője ezúttal is Nathan Drake, a 21. századi Indiana Jones. A látványos helyszíneken ugrálni, futni, úszni, szegélyeken kapaszkodni, kötéllel átlendülni és még rengeteg más mozdulatot lehet kivitelezni, amelyek segítenek az előrehaladásban. A harcok során bevethetitek a gépkarabélyokat, shotgunokat, pisztolyokat és revolvereket, de ha az igazi nagy durranásokért rajongtok, akkor a gránátok és dinamitok lehetnek a legközelebbi barátaitok. Az események a 2011-es Uncharted 3: Drake's Deception után veszik fel a fonalat, Elena Fisher oldalán kell felkutatni a legújabb kincseket.

A Sony üzletpolitikája egyelőre abba az irányba mutat, hogy egyre több PlayStation exkluzív címmel szeretnék meghódítani a PC-s világot, ami egyelőre jó úton halad. Ti melyik PS4-es játékot várjátok nagyon, hogy végre megjelenjen PC-re?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha az Uncharted sorozattal?