Az Esport1 és az ORIGO a BLAST kizárólagos magyar nyelvű közvetítő partnerei

Az Esport1 és az ORIGO a BLAST kizárólagos magyar nyelvű közvetítő partnerei

A BLAST, a világ egyik vezető e-sport rendezvénysorozata ezentúl az Esport1 magyar nyelvű közvetítésében, illetve az ORIGO felületén is követhető idehaza.

Az Esport1 csapata, együttműködésben az Origóval, egész évben figyelemmel kíséri a BLAST Premier 2021 és a BLAST Rising Counter-Strike: Global Offensive e-sport bajnokságokat. Az élő adások hátterét az E1TV professzionális kommentátor gárdája és a The War Room szakmai csapata biztosítja, míg a verseny történései és a közvetítések az ORIGO e-sport rovatában követhetők, ahol további érdekes e-sport tartalmakat ígérnek a téma iránt érdeklődőknek

A 2017-ben megjelent BLAST alig 3 év alatt a világ egyik leghíresebb és legnépszerűbb nemzetközi CS:GO versenysorozatává nőtte ki magát. A Blast Premier 2021 során a világ 12 legjobb csapata egész évben küzd a több, mint 2 millió dolláros összdíjazásért, míg a Blast Rising verseny a feltörekvő tehetségeknek ad bizonyítási lehetőséget arra, hogy profivá váljanak. A hazai rajongók az idei évben több, mint 200 órán keresztül nézhetik majd a magyar nyelvű adást immáron az ORIGO Sport rovatában is.

“Kelet-Európa kulcsfontosságú régió a BLAST számára, hiszen hatalmas rajongótábor követi a CS:GO eseményeket onnan. Ezért is örülünk annak, hogy a The War Room és az Esport1 csapatával, immáron Magyarországra is elhozhatjuk a legmagasabb szintű versenyek közvetítéseit” - mondta Alexander Lewin, a BLAST programjáért felelős alelnöke.

"Magyarország legnagyobb és legszélesebb, professzionális e-sport közvetítési tartalom szolgáltatójaként büszkén jelentjük be, hogy egyedülálló együttműködés keretében az ország egyik vezető hírportáljával, közösen hozzuk el magyar nyelven a BLAST izgalmas versenyeit az e-sport rajongók számára. Így ismét egy újabb globális közvetítési joggal bővült a piacvezető Esport1 streaming portfóliója." mondta Hodozsán Dániel, az Esport1 streaming üzletág vezetője.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a CS:GO-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!