18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: A Linkdown legújabb játékosa 34-et pakolt az iTHR-re

TippmixPro CS:GO Masters: A Linkdown legújabb játékosa 34-et pakolt az iTHR-re

A BP5 és a BEE meglépett, a középmezőny egyre szorosabb.

Elsőként három új játékost hozott a szezon közbeni átigazolási időszak, a tegnap esti forduló kezdetére azonban már négyre nőtt ez a szám. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, minimálisan, de változott a Budapest Five, az IAS és a WiLD felállása, később pedig a Linkdown is bejelentette, hogy az eddig remekül teljesítő ExpR4ind elköszönt a csapattól, helyére az ugyancsak bolgár származású Dimitar "mkay" Karabalev került.

Az utolsó pillanatban érkező csere ritkán váltja be a hozzá fűzött reményeket, ráadásul ExpR4ind mindeddig a Linkdown kimagasló játékosa volt. Tishleréknek azonban bejött a csere, nem is akárhogy. Az iPon Team Horizon Reapers ellen léptek szerverre tegnap, akik a meccs előtt 3 ponttal és jobb köraránnyal álltak a negyedik helyen, míg az LKD a továbbjutást nem érő 5. helyet foglalta el a tabellán.

A Linkdown legnagyobb bánatára ez nem változott a 8. forduló után sem, pedig a meccsüket megnyerték, nem is akárhogy. Tegnap nyoma sem volt az eddigi fordulók Linkdown ötösének, akik egyik vagy másik térfélen mindig szenvedtek. Ezúttal támadásaik és védekezésük is szépen fel volt építve, olvasni tudták az iTHR köreit, mindemellett pedig mkay olyan egyéni teljesítményt rakott le az asztalra, amire nem volt válasza daMéknak.

16-10-re nyerte meg a mérkőzést a Linkdown, mkay pedig 26 kör alatt 34-et pakolt az iTHR-re, 132-es ADR-rel, azaz körönkénti átlag sebzéssel és 2,83-as K/D aránnyal zárta az összecsapást. Ettől jobb bemutatkozásról nem is álmodhatott volna sem ő, sem pedig csapata. Az egyetlen szépséghiba, hogy a két csapat első találkozásakor 16-9-re nyert az iTHR, egy körrel jobbak voltak, így most hiába érte utol pontszámban őket az LKD, a negyedik helyet nem tudták átvenni.

A TippmixPro CS:GO Masters 8. fordulójának összes eredménye:

  • iTHR 10:16 LKD
  • PLG 15:15 IAS
  • BP5 16:3 LLH
  • BEE 16:13 WiLD

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!