Az Inter középpályása teljesen kiakadt az EA-re, mert nem került be a TOTS csapatba

Az Inter középpályása teljesen kiakadt az EA-re, mert nem került be a TOTS csapatba

Nem tetszett a bajnokcsapat tagjának, hogy kimarad a szezon legjobbjai közül, és nem is hagyta szó nélkül az EA döntését.

Mostanában egyre többször történik meg, hogy egy-egy labdarúgó felfigyel a FIFA-ban történtekre, és reagál saját vagy más játékos lapjára. 2020-ban, mikor megjelent a FIFA 21, Romelu Lukaku volt az, aki megjegyzést tett az EA-re, mert egyszerűen nem hitte el, hogy milyen sebességgel látták el az új játékban. Az ősszel azt írta, hogy:

"81 speed... látták ezek a második gólomat a shakhtar donetsk ellen... mi az isten bajuk van ezeknek..."

Csak hogy keretes szerkezetű legyen a szezon, a bajnokavatás után szintén egy Inter játékos rágott be rájuk, Achraf Hakimi is megszólta ugyanis a kiadót. Miután kiadták a Seria A Team of the Season keretét, kiderült, hogy a marokkói nem került be közéjük. A jobb szélső játékosnak eddig 4 napja, az alap 83-as gold mellett két TOTW, valamint egy Ones to Watch verziója is megtalálható a FIFA 21-ben.

A TOTS keretben egyébként két szélső középpályás kapott helyet, baloldalon Insigne, míg jobboldalon Berardi a Sassuoloból. Ráadásul még a csapat megjelenése előtt többen biztosra vették, hogy kap egy ilyen kártyát a fejlesztőktől, aztán mint kiderült eszük ágában sem volt őt megajándékozni egy ilyennel. Erre jött a játékos bejegyzése:

"Ez egy vicc! Ha van valami bajotok velem csak mondjátok el!! Ez egy l*sz*r... köszi EA."

Pedig a játékos 37-szer lépett pályára ebben az idényben az olasz bajnokságban, és 7 gól mellett 10 gólpasszt is kiosztott. Ezzel ő lett a liga legeredményesebb jobboldai középpályása, és az asszisztokban is csak négyen előzték meg, de nincs köztük olyan, aki ebben a pozícióban játszik. Alighanem teljesen jogos a felháborodása, de utólag az EA nem valószínű, hogy tesz majd ez ellen.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek is igaza van?

  • 58 %
  • 42 %