Hirdetés

Változik a tüzérség és a repeszromboló mechanika az 1.13-as frissítéssel

A tüzérség és a repeszromboló módosításokon túl kapunk egy új játékmódot, egy újradolgozott térképet és néhány beépített mod funkciót is.

Hirdetés

Elstartolt a World of Tanks új frissítésének, az 1.13-nak nyílt teszt szervere, ahol kipróbálhatjuk az új repeszromboló mechanikát, valamint a tüzérségi egységek újradolgozott kiadását is. A repeszromboló innentől az AP lövedékhez hasonló karakteresztikákkal fog rendelkezni, így például a rombolható terepakadályokon átlőhetünk vele, de megőrzi a lőszertípus előnyeit, így továbbra is sebezhetünk vele még akkor is, ha nem sikerült átütnünk az ellenfél páncélzatát.

A tüzérség továbbra is két repeszromboló közül választhat, továbbá kap egy területi sebzés nélküli AP vagy HEAT lövedéket, plusz indikátort kap a lövedék becsapódási idejére, a találat esélyére és az Intuíció képességgel gyorsabban is újratölthetünk, mint normál esetben. Az Intuíció képesség továbbá nemcsak a tüzérségnél, hanem a normál tankoknál is működni fog, plusz egy új képességet is bevezettek, amivel előre láthatjuk, ha ránk céloz az arty.

A már korábban ismeretett kötvény harckocsikat is erősíteni fogják, továbbá bevezetnek egy új játékmódot, ahol a legújabb pályákat tesztelhetjük és értékelhetjük, ráadásul mindezért értékes nyeremények is járnak majd. A teszt szerveren továbbá kipróbálható az új Rangsorolt játékmód, a következő Battle Pass szezon, illetve néhány olyan modokkal elérhető opciót is beraktak, mint például a tankok hátralévő HP-jának feltüntetése.

Az 1.13-as teszt szervert az alábbi linkről tölthetitek le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Lelketlen 1 hónapja
    Csinálhatnak már bármit ezzel a játékkal.........süllyed a színvonal, haldoklik a játék, csak a folyamatot hosszabbítják meg (persze addig is a zsebüket tömik) - Pay to WIN lett. Arany lőszer meg táras harckocsik, verseny autók, fantom járművek....
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés